büyük kayalık | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

büyük kayalık

kemal174

Kullanıcı
Cevap: büyük kayalık

ustam yorum için minnettarım. ustam alttaki pembe renkli okun ucundan asağı toprak kısmını kazmışler 50 cm kadar. bide bu oymanın taban kısmınıda oyma şeklinde yapmışlar ustam su dolmuş belli etmiyor.

kemal174

Kullanıcı

yerin sondurak kardeşimin dediği gibi on numara...

bu kayalık alanı ne gibi bir ismle anarlar mesela kuş kayası şahin kayası kartal kayası vs.vs.

horasan harcı gibi o zamanın harcı herhalde......

sanki bir kuş şeklinde algılanabiliyor....

aşağıda görülen taş parçaları kaya parçaları hemen hemen aynı ebatta açılan oda veya odalara ait taş parçaları...

odanın biri büyük ihtimalle bu alanda zira yağmursularının yönlenmesi için kanallar çatlaklar yapılmış...
yılan neyi bekliyor ikinci bir oda da büyük bir ihtimalle burada taşlarda renk farklılıı var...

kaplumbağanda burada sataraf yerde de bir taştan kalp var.Şimdi diyebilirler bu kadar büyük şeyler varken küçük bir kalp ne alaka vücutta büyük ama tadığı kalp küçük..

ustam Allah razı olsun yorum için. tam eskisi olarak ismini bilmiyorum ama köylüler kale diyor buraya. ustam acaba yılan ve kalbi gösterebilir misiniz malum acemininde acemisiyiz daha:) ama Allah razı olsun hepinizden gerçekten buraya üye olduktan sonra çok şey öğrendim vede öğreniyorum kendi çapımda tabi.

İRON

Kullanıcı

bu işaretlediklerimyere çok dikkat ediver bazı yerleride yokla bakalım boşluk alacakmısın.

kemal174

Kullanıcı

ustalarım bide son resimde kayalığın hemen önünde deredeki kocaman kaya dikkatimi çekmişti. başka resmi yok ama ondada oymalar var hatta görülüyor kare oyma var ben benzettim belki tam kare değildir

METİN

Kullanıcı

konu sahibi arkadaşım
belki size söyleyeceğim şu olay
sizi aşabilir.ben işaretlere göre
yorum yazıyorum
bu kayalığın altında bir mahsen var
ve ayrıca bir miktar değerli malzeme alınmış
şansınız bol olsun

cantar

Kullanıcı

metinim doğru der az konuşur öz konuşur ama hiç bir zaman olmayan altın dişlerime sahip ve nail olamıyacak çünkü kendimi kadavra olarak verdim genç tıp talebeleri türümün son örneği olan beni inceleyecekler......

kemal174

Kullanıcı

konu sahibi arkadaşım
belki size söyleyeceğim şu olay
sizi aşabilir.ben işaretlere göre
yorum yazıyorum
bu kayalığın altında bir mahsen var
ve ayrıca bir miktar değerli malzeme alınmış
şansınız bol olsun

Allah razı olsun ustam gerçekten mahsen beni aşar ama etrafında alınmamış hala duran bişeyler varsa yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim ve bu kardeşine çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz:) Yorum için tekrardan tşkkr ederim ustam Allah hayırlı olanı nasip etsin cümlemize.

kemal174

Kullanıcı

metinim doğru der az konuşur öz konuşur ama hiç bir zaman olmayan altın dişlerime sahip ve nail olamıyacak çünkü kendimi kadavra olarak verdim genç tıp talebeleri türümün son örneği olan beni inceleyecekler......

ustam Allah korusun. Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş daha sizden öğrenecek çok şeyimiz var:) sizin gibi ustalar zor bulunur gerçektende.

Üst Alt