Herkese merhaba, bir sürü resim koyacağım ama öncelikle belirteyim biraz karışık olacak, elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım lütfen yazılarımı iyi takip edin
Bu işarete yılan ismini verelim (bana odanın yolunu gösteriyor gibi geldi ama biz yılan diyelim, 5'e de benziyor) :
Yılanın zaktan çekilmiş halleri:
Yılan işaretimizin bulunduğu büyük kaya parçası küçük kayalar üstüne oturtulmuş (tuzak!?):
Şimdi buraya kadar tamam. Bu yılanın bulunduğu yüzeye doğru önümüzü döndüğümüzde kayanın sağ yüzeyinde aynı bu şekilde, fakat farklı açıda çizilmiş bir işaret daha görüyoruz (Bu biraz belirsiz çıkmış ancak küçük bi ekrandan bakınca daha anlaşılır) :
Bu da farklı açıdan çizilmiş olan yılanımızın hemen yanındaki bi işaret (ben çöp adama benzettim) :
Şimdi gelelim kayanın tam haline :
Diğer açıdan:
Alt taraftan (İlk gösterdiğim yılan işareti tam arkada kalıyor):
Bu kaya parçasına en fazla 5 metre uzaklıkta benim göğüse benzettiğim bi kaya parçası daha var.
Havadan çekimi (Soldaki sonradan yerleştirimiş gibi, boştaydı):
ve Son olarak mekanın tam çekimi:
Bu kadar arkadaşlar, biliyorum fazla karışık ama elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Ustalarım bana nedir ne değildir her şeyi anlatırsa sevinirim, iyi günler
Bu işarete yılan ismini verelim (bana odanın yolunu gösteriyor gibi geldi ama biz yılan diyelim, 5'e de benziyor) :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yılanın zaktan çekilmiş halleri:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Yılan işaretimizin bulunduğu büyük kaya parçası küçük kayalar üstüne oturtulmuş (tuzak!?):
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Şimdi buraya kadar tamam. Bu yılanın bulunduğu yüzeye doğru önümüzü döndüğümüzde kayanın sağ yüzeyinde aynı bu şekilde, fakat farklı açıda çizilmiş bir işaret daha görüyoruz (Bu biraz belirsiz çıkmış ancak küçük bi ekrandan bakınca daha anlaşılır) :
Giriş yap veya üye ol.
Bu da farklı açıdan çizilmiş olan yılanımızın hemen yanındaki bi işaret (ben çöp adama benzettim) :
Giriş yap veya üye ol.
Şimdi gelelim kayanın tam haline :
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Diğer açıdan:
Giriş yap veya üye ol.
Alt taraftan (İlk gösterdiğim yılan işareti tam arkada kalıyor):
Giriş yap veya üye ol.
Bu kaya parçasına en fazla 5 metre uzaklıkta benim göğüse benzettiğim bi kaya parçası daha var.
Giriş yap veya üye ol.
Havadan çekimi (Soldaki sonradan yerleştirimiş gibi, boştaydı):
Giriş yap veya üye ol.
ve Son olarak mekanın tam çekimi:
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Bu kadar arkadaşlar, biliyorum fazla karışık ama elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Ustalarım bana nedir ne değildir her şeyi anlatırsa sevinirim, iyi günler