bunlar nedir yorumlarmısınız | Define işaretleri ve anlamları

bunlar nedir yorumlarmısınız

kuzeyden gelen

Kullanıcı
Bunlar nedir ne değildir bir anlam veremedim
Bu yerin orada dere var derenin üstünde dikine bir yamaç tarzı bir yerde derenin karşısın da da taşlar var

Ekli dosyalar

• IMG_0365.jpeg
    IMG_0365.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0364.jpeg
    IMG_0364.jpeg
    2.3 MB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0363.jpeg
    IMG_0363.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0362.jpeg
    IMG_0362.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0361.jpeg
    IMG_0361.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 47

Unutulmaz

Kullanıcı
Taşların dizilimi normal değil sanki üsten su gelmiş ve orayı yarıp günnyüzüne çıkarmış gibi.Ama ustalarımıız gereken yorumu yapacaktırlar

SiyahBeyaz

Super Moderatör
Bunlar nedir ne değildir bir anlam veremedim
Bu yerin orada dere var derenin üstünde dikine bir yamaç tarzı bir yerde derenin karşısın da da taşlar var
İlk resimlerin sağ tarafı kayalık sol tarafı ise doldurma duruyor... Taş toprak yapılan bu dolgunun neden yapıldığını önce tespit sonra işlem belirler... Büyük iş var ama burda, işçilik olarak ...

UMBRA

Kullanıcı
Buna çok çok yakın 10-15 metre bile gelmeyecek bir mesafede bir kaya üstünde küçücük ama çizim şeklinde bir işaret gözünüze çarpmadı mı hiç ? Bir sigara paketi ebatlarında bir işaret... ya da yine oralarda başka kayada bir başka işaret... hatta bunlardan bir tanesi kanal olacak...

kuzeyden gelen

Kullanıcı
Buna çok çok yakın 10-15 metre bile gelmeyecek bir mesafede bir kaya üstünde küçücük ama çizim şeklinde bir işaret gözünüze çarpmadı mı hiç ? Bir sigara paketi ebatlarında bir işaret... ya da yine oralarda başka kayada bir başka işaret... hatta bunlardan bir tanesi kanal olacak...
Hiç kaya bakmadım ama illaki vardı kaya burası derenin üst tarafları çok ilginç bir yer ama uğraşılacak yer

Üst Alt