taşların seyyar olması kötü belirttiğiniz işaaretleri net resmi varsa onları yükleyin su döküp resimleyin yada budra döküp resimleyin gözükmesi için ama gözükse bile seyyar olduğundan çözüme kavuşma şansı zor sabit kayada var ise olabilir
Yine bilemedin cunku taslar seyar degil kesinikle yerli yweinde taslar tek eksigimiz bakip gorememiz bakmak ile gormek arasinda cok fark var biliyormusunuz siz bakiyorsunuz sadecetaşların seyyar olması kötü belirttiğiniz işaaretleri net resmi varsa onları yükleyin su döküp resimleyin yada budra döküp resimleyin gözükmesi için ama gözükse bile seyyar olduğundan çözüme kavuşma şansı zor sabit kayada var ise olabilir
belirttiğin üçgeni görmedim mi sanıyorsun doğal dememek için bişey diyemedim ama o gördüğüm doğal bu gibi veya buna benzer milyonlarca doğal işaret var daha net olmalıYine bilemedin cunku taslar seyar degil kesinikle yerli yweinde taslar tek eksigimiz bakip gorememiz bakmak ile gormek arasinda cok fark var biliyormusunuz siz bakiyorsunuz sadece
Kullanmış olduğunuz üslup bek hoş değil. Bu şekilde olmaz. Herkes bildiği şekilde yorum yapar siz yapılan yorumları yerinize uyarlar doğru bildiğinizi alırsınız. Böyle yorum yapmanız beni üzdü doğrusu.
Ustam buna bakıp doğal demiyecek usta yok daha net işçilik gözükmesi gerekOrasi oyle kardesim ama arkadasimiz benim foto cekip kendi gozlerimle gorup gittigim bildigim yeri isaret yok yok tasslar seyyar demis bunlar oyle olmadigini imma etmeye calistim uslup ta bir hafta yaptigimi zanetmiyorum