Bunun bir çözümü varmi | Define işaretleri ve anlamları

Bunun bir çözümü varmi

Karaadam81

Kullanıcı
S.a ustadlar bu alt taban daki kaya 2.5 metre kadar iniyor assaga oda sonra basliyor tabandan 4 metre assagida odanin alt tabani bu kayayi sessiz bir sekilde nasil bi insan inicek kadar oyabiliriz yada karot deldigimi yeri nasil genisletebiliriz

Ekli dosyalar

• IMG_20241103_092500.jpg
    IMG_20241103_092500.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 46

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Sevgili kardeşim önce aramıza hoş geldiniz diyorum . Doğrusu bende sevgili @_Trakyalı_ ustam gibi merak ettim bu derinlikleri bu kadar net nasıl tespit ettiniz ve size yol gösteren işaretler ne idi.
Diyelimki söyledikleriz gerçek tespit. Eyvallah deyip şunu söylemek isterim bu odayı yaparlar iken bu odanın girişi çıkışı vardı mutlaka değilmi ve oda yapılır iken çıkan molozlar da olmalı hemen yanında..
Şimdi merak ettiğimden soruyorum bu kadar tespiti yapan sizler nasıl oluyor da bunun girişini çıkışını tespit edemediniz. Sakın yanlış anlamayın sizi yargılamak için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ve bir başka konu buranın başka açılardan çekilmiş ve biraz da geniş resimleri de lazım . Belki Size yol gösteren çıkabilir o vakit . Kısacası daha net şeyler söylenir ustalarımız tarafından

Karaadam81

Kullanıcı
Sevgili kardeşim önce aramıza hoş geldiniz diyorum . Doğrusu bende sevgili @_Trakyalı_ ustam gibi merak ettim bu derinlikleri bu kadar net nasıl tespit ettiniz ve size yol gösteren işaretler ne idi.
Diyelimki söyledikleriz gerçek tespit. Eyvallah deyip şunu söylemek isterim bu odayı yaparlar iken bu odanın girişi çıkışı vardı mutlaka değilmi ve oda yapılır iken çıkan molozlar da olmalı hemen yanında..
Şimdi merak ettiğimden soruyorum bu kadar tespiti yapan sizler nasıl oluyor da bunun girişini çıkışını tespit edemediniz. Sakın yanlış anlamayın sizi yargılamak için değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ve bir başka konu buranın başka açılardan çekilmiş ve biraz da geniş resimleri de lazım . Belki Size yol gösteren çıkabilir o vakit . Kısacası daha net şeyler söylenir ustalarımız tarafından
Hocam hepsinde haklisin bundan biraz farkliydi burasi kosede kaya bosluklari vardi görüntüyü ilk oradan aldik yilsn kamera ile sonra patlarinca kapandi o bosluklar suan sikintiya girdi orda calismak o yüzden bu kayadan direk inmenin bi yolu varmidir o karot deligini nasil genisletebiliriz yada

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Bir kayayı yontmanın çeşitli yolları vardır. Bunlardan biride alev destekli ısıdır. Yüksek oranda ateş yakmak kayayı dağılır yontulur hale getirir. Örneğin tüm kaya ve oda mezarlar bu şekilde yapılır. Bir diğeri su bir diğeri asit vs vs gider. Yöntem olarak birşey sunamam ama hiç bir yapı kapısız olmaz bunu bilirim. Madem net bir bilgiye sahipsiniz bu yapıda kapı nasıl tespit edilmedi? Bunu sorarım mesela.

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Hocam hepsinde haklisin bundan biraz farkliydi burasi kosede kaya bosluklari vardi görüntüyü ilk oradan aldik yilsn kamera ile sonra patlarinca kapandi o bosluklar suan sikintiya girdi orda calismak o yüzden bu kayadan direk inmenin bi yolu varmidir o karot deligini nasil genisletebiliriz yada
karotla uğraşmak yerine girişi bulmaya çalışın oda varsa girişide vardır boşuna kendinize eziyet etmeyin çevre resimleri varsa ekleyin ustalarımız giriş olan yeri tespit etmeye çalışırlar

_Trakyalı_

Vip Üye
Yeryüzünden ayak basılan yerden , odanin tavanına kadar olan mesafe 2,5 metre. Odanin ic yüksekliği de takribi 1,5 metre. Toplamı da 4 metre eder. Bir oda icin uygun ölçüler.
Karot attınız odaya düştünüz. Yılan kamera saldınız içeriyi gozlemlediniz. Kamera görüntüsünden buranın insan eli ile yapılmış özel bir oda olduğuna ikna oldunuz.
Sonra sonunu düşünmeden patlayıcı madde kullanıp ucuralim burayı dediniz. Denediniz ve ortalık toz duman oldu.
Aynı hataya devam ederseniz orası komple çöker zaten. Can riski nedeniyle ağır hasarlar da alırsınız. Yapmayın öyle şeyler.
Aklinizi kullanın, evin kapısını bulun. Eğer gerçekten oda oradaysa!

Geniş açılı bol resim atın. Ustalar size kapıyı gösterir.
Sizde gerekli izinleri alır adabinla çözüme kavusturursunuz.

Karaadam81

Kullanıcı
Yeryüzünden ayak basılan yerden , odanin tavanına kadar olan mesafe 2,5 metre. Odanin ic yüksekliği de takribi 1,5 metre. Toplamı da 4 metre eder. Bir oda icin uygun ölçüler.
Karot attınız odaya düştünüz. Yılan kamera saldınız içeriyi gozlemlediniz. Kamera görüntüsünden buranın insan eli ile yapılmış özel bir oda olduğuna ikna oldunuz.
Sonra sonunu düşünmeden patlayıcı madde kullanıp ucuralim burayı dediniz. Denediniz ve ortalık toz duman oldu.
Aynı hataya devam ederseniz orası komple çöker zaten. Can riski nedeniyle ağır hasarlar da alırsınız. Yapmayın öyle şeyler.
Aklinizi kullanın, evin kapısını bulun. Eğer gerçekten oda oradaysa!

Geniş açılı bol resim atın. Ustalar size kapıyı gösterir.
Sizde gerekli izinleri alır adabinla çözüme kavusturursunuz.
Sonuna kadar haklisin kayalarin resimleri var ama etrafini bol bol cekip paylasicam burda tesekkurler verdigin bilgi icin

Üst Alt