Bunun Tam Anlamını Istiyorum!

Kervan07

Vip Üye
değerli ustalarım bu iki kaya dikine duruyordu ve şekil olarak davut yıldızı yapılmış! muhtemelen kaya mezar girişini koruyordur! elbetde bu benim şahsi düşüncelerim! kayalar birbirinin üzerine koyulmuş(yapıştırılmamış)..belki başka bir anlamıda vardır ve sizlerinde bu konuda fikirlerinizi almak isterim.. kayaların resmini çekemedim çünkü meraklı arkadaşım,ben görmeden yerinden oynatmış ve orjinal şeklini bozmuş..
yorumlar için teşekkürler

saygılar kervan

tuarec

Kullanıcı
davut yıldızı koruma kutsama tılsım anlamında kullanılmış olabilirmi oldugu yer maden ve boşluk testine tabi tutulabilir ustalarım daha iyi bilir birde çevre çok iyi gözlenmeli

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Kıymetli kardeşim üst üste konulan kayaların mutlaka farklı duruşları vardır ve gidilecek istikameti verirler ilk işarettir ve para işaretidir hımm doğru yoldayım bu taş şu istikametteki yeri diğeride bu istikametteki yeri gösteriyor demektir ermeni işaretlerinden biridir davut yıldızına benzetmek sizi yanıltmasın bu dediklerim yüzeyde görülebilen taşlar içindir toprak altından çıkan taşlar için değildir kolay gelsin...

Kervan07

Vip Üye
Kıymetli kardeşim üst üste konulan kayaların mutlaka farklı duruşları vardır ve gidilecek istikameti verirler ilk işarettir ve para işaretidir hımm doğru yoldayım bu taş şu istikametteki yeri diğeride bu istikametteki yeri gösteriyor demektir ermeni işaretlerinden biridir davut yıldızına benzetmek sizi yanıltmasın bu dediklerim yüzeyde görülebilen taşlar içindir toprak altından çıkan taşlar için değildir kolay gelsin...

selam lacivert ustam.
ustam bu davut yıldızını bir çok medeniyet kullanmış.bence bu papaz işi..yalnız merak ettim bu işaret toprak altinda olsaydi neyi ifade ederdi? güzel yorum için teşekkürler ustam

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
ustam üstte yazdığım benim şahsi tecrübelerim ışığındaydı bunu ise elimdeki belgelerin ışığında değerlendireceğim gerçeklik payı ne kadardır onu siz söyleyeceksiniz.. bronz heykellerin olduğu yeri söyler yedi metre güneyindeki kaya tünelin kapağıdır ikincisi ise tılsım anlamındadır sevgiler...

karanar

Kullanıcı

1 numaradaki kayalar olsaydı sadece, davut yıldızını bu şekilde de çizebilirdik. o zamanda olası gömü yerleri 2 ve 3 numaraları yerler olurdu. arkadaşın kayaları oynattığına göre durum değişti. iyi bir metal tespiti lazım. kolay gelsin. ha bu arada bu formül ermeni işidir.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
diklitaşlar iyi işarettir suyu bulup iç ikinci dikili kayayı bulup işaretini söyle kuzeydeki yerde 3 olan çakıl yığmalari güneybatıdaki iki yerde gömülü kafaları gözüken taşları bul suyun çevresinde ok işaretini yılanı haçı bul

Kervan07

Vip Üye
diklitaşlar iyi işarettir suyu bulup iç ikinci dikili kayayı bulup işaretini söyle kuzeydeki yerde 3 olan çakıl yığmalari güneybatıdaki iki yerde gömülü kafaları gözüken taşları bul suyun çevresinde ok işaretini yılanı haçı bul

çalkaya ustam itiraf ediyorum senin yorumlarını 4 gözlen arıyorum:) özelden size bir şey danışacaktım bir zamanlar fakat özelden hiç cevap yazmıyorsunuz..belkide mesajlarım size ulaşmamıştır...
araziye tekrar gidince söylediklerinize bakacağım..teşekkürler ustam

Üst Alt