Burada Isaret Varmi?

aurum

Kullanıcı
Katılım
6 Nisan 2014
Mesajlar
596
Beğeni
571
Puanları
93
kanber usda.V lerin yanında murç izleri var. bu kayanın mezar içinde çıkması hafife alınacak değersiz bişey olmadıgını düşündürür..V işaretli kayayı ordaki derenin yamaçların V yaptıkları yerlerine göre arazide işaretleri V leri oturtman gerekir.sonuçları mezar der.
 

aurum

Kullanıcı
Katılım
6 Nisan 2014
Mesajlar
596
Beğeni
571
Puanları
93
V işareti ve Murc Oyması Çözümü



V işaretinin bulunduğu ve yanında veya herhangi bir yerinde murc oyması varsa bu işleri biraz karıştırmaktadır murc oyması geneli itibari ile mezarı vermektedir bu sebepten murc oymasının V işaretinin neresinde olduğu çok önemlidir bazen mezar ve parası ayrı yerlerde olabilmektedir buda murc işaretinin mezarı V işaretinin ise parayı verdiği durumlar olabilmekte özellikle ermenilere ait bir işaretse V işareti işler iyice sarpa saracaktır demektir. şimdi V işaretinin sivri kısmında ise murc oyması murc oyması ile sivri kısım arası ölçülüp murc oymasının olduğu yöne doğru adımlanır muhtemelen mezara yada son noktaya ulaşmanıza sağlayacak bir işarete denk geleceksinizdir V işaretinin açık yani ağız kısmında ise murç oyması ozaman eğer V işaretinin uzun kısmı varsa uzun kısmın uç noktasından murc oyması arasını ölçün ve yine murc oyması yönünde ilerleyip incelemede bulunun eğerki V işareti uçları eşitse ve V işareti tam açık ağıza ortalı ise ozaman herhangi bir ucundan murc oymasına ölçü alarak yine o yönde ilerleyin ve inceleyin. V işaretinin sağında ve solunda murc oyması varsa buda yine aynı metotla ölçerek murc işareti yönünde ilerleyin
 

aurum

Kullanıcı
Katılım
6 Nisan 2014
Mesajlar
596
Beğeni
571
Puanları
93
Ermeni Definelerinde V işareti Çözümü
Ermeniler gömülerinde ve mezar belirteçlerinde çok fazla şifreleme ve geometri kullanmışlardır özellikle sistemli ermeni gömülerinde inanılmaz şifreleme ve geometri kullanmışlardır. onun için burda anlatımı hem çizimli hemde yazılı anlatmaya çalışacağım üstte anlatmış olduğum V işareti için çözümlerin tamamı ermeniler içinde geçerlidir fakat bazı gizemli şifreleme kurduklarında bunlar devre dışı kalmaktadır özellikle sistemli gömülerde kullanılan V işareti bu tekniklerle biraz sonuçsuz kalmaktadır. V işaretine genelde murc oyması kullananlar ermenilerdir murc onlardada mezarı vermektedir ayrıca ermeniler yine mezar ile parayı ayrı yere koymaları çok fazla görünen bişeydir genellikle zenginlerinki paraları ayrı yerde olur ve bırakılan işarette şifrelenmiştir yada güvenlik yada herhangi bir şey için yapmış oldukları para gömüleride yine şifrelenmiş hatta yemleme yapılarak küçük kısmı yem olarak bırakılmış büyük kısmı ise farklı biryerde gizlenmiştir.
 

kanber

Kullanıcı
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
37
Beğeni
9
Puanları
8
Hocam v lerin yaninda murc oymasi gibi gozukuyor ama kesinlikle bir oyma yok. Tasin yapisindan fotografta oyle gozukmus. Tasin ebati 30x25 gibi buyuk degil yani. V isareti bu araziye nasil oturtturulur saygilar hocam.
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,010
Puanları
113
bu taş meftanın altından yastık gibi uzatılmış bir taş olarak mı çıktı?
 

karanar

Kullanıcı
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
2,567
Beğeni
6,903
Puanları
113
Konum
ankara
odayı buldunuz, doğru mu anladım??? daha ne diye dere çatağı arıyorsunuz bilemedim. yukarıdan boşluk bakıp ikinci ve daha küçük odayı bulmanız yeterli.mevtin baş tarafındaki duvarda giriş yeri bellidir zaten.
 

kanber

Kullanıcı
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
37
Beğeni
9
Puanları
8
Hocam tas mavtanin altinda degil mezara giris yerde baska taslarin arssinda ama nasil duruyor bilemiyorum.burda isaretli tasin cikmasi bizi baska yere yonlendirmezmi..
 

kanber

Kullanıcı
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
37
Beğeni
9
Puanları
8
Karanar hocam.. odayi incedik boyle bir olgu yok.. zaten oda kis topragin ici oyularak yapilmis . Yuksekligi 2metre genisligide 1 metre civarinda. Burda isaretli ir tasin cikmasi bizi baska
yere yonlendirirmi acaba saygilar...
 

babahalit

Usta
Kullanıcı
Katılım
17 Aralık 2012
Mesajlar
261
Beğeni
487
Puanları
63
sen,bekcı,mezarinı,bulmussun,,ısaretli,tasin,,tamsol,carprazında,17,21adım,,arasinda,cokuk,dusuk,kısmıniarastır,aradıgin,asil,mezar,orda
 
Üst Alt