Abim hani en çok beni seviyordunhepiniz benim icin en guzel mucevherlersinizve hepinizi ayni degerde seviyorum sevgiyle saygiyla muhabbetle bir arada insa Allah
Tamam onları da sevde
Ama en çok beni sev
Abim hani en çok beni seviyordunhepiniz benim icin en guzel mucevherlersinizve hepinizi ayni degerde seviyorum sevgiyle saygiyla muhabbetle bir arada insa Allah
@oguzzs ustameyvallah cantar usta sevindim kendi adıma .
o zaman ben paylaştığım resimlerdeki yeri sonuclandirayim. 4 haç ve 4 v.
v ler ikişerli olarak ayri ayri yapilmis. hristiyanlik , paganizm inanc ve kulturunun buyuk oranda devamidir. pagan kulturunde v isareti kadinin semboluydu. ters v ise erkegin semboluydu. v ler ve haç isaretlerinin bir arada olmasi, paganizmin hristiyanlikla kaynasmasinin bir kanitidir dersek yanlis soylemis olur muyuz bilmiyorum. yukarida 2 adet oda var birbirine kapi ile baglantili. odalar patlatilmis. odalarin iç yan duvarlarinda 4 adet kirmizi kök boyayla yapilmis insan figuru var. 4 adet de yine kirmizi kok boyasiyla yapilmis haç isareti var. 1 adet de guvercin buyuklukteki bir kuşun resmi yapilmis.
Baş tacısın abimYas 65 44 u hep sevdim aliveli
Ustam siz konunuzu oluşturunolur tabi nasil uygun olacaksa oyle yapalim. o zaman admin arkadaslardan rica etsem benim buradaki paylasimimi kaldirsalar ? ben cantar ustanin paylasimlarini gorunce bi katki da benden olsun niyetiyle paylasim yapmistim .