Cihaz Bölüm Sorumlusu | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Cihaz Bölüm Sorumlusu

Warning

Kullanıcı
hayırlı ugurlu olsun ustam seninde katkılarınla sitenin bir eksigi daha giderilmiş olacak gerekli bir konuydu başarılar
Teşekkür ederim sevgili üstadım Allah c.c. razı olsun elinize yüreğinize sağlık inşaallah daha güzel sistemlere ve muhabetli formlara ilerleyeceğiz
dualarınızı eksik etmeyin inşaallah

Warning

Kullanıcı

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
çok yakışıklı ve gençsin. maşallahın var gücün kuvvetin yerinde. bir oturuşta,2-3 tavuğa banamısın demesin. :D bu bölümede ancak senin tipinde biri uygun düşerdi.

şaka bir yana kardeşim, efendiliğinin yanında uyumlu çizgin ve sorumluluk bilinceyle ,istikrarlı yürüyüşün,bu kararımızda en büyük etken olmuştur. arkadaşlarımız içinde ,bir çokları bu vasıflarda olmasına binaen senin ,siteye çok yoğun zaman ayırabilmen,bir artı olarak görülmüş ,site adına bu görevi en güzel icra edeceğine inancımızı doğurmuştur.
ALLAH çizgisinden ödün verenlerden etmesin. hayırlı olsun.
kunularda doğacak bir olumsuzluğa müdahele yetkin olacakmı ,henüz bilmiyorum. bozkurt ustamız mutlaka yöntemini düşünmüştür. bilmeni isterimki,sorun olan,her durumda ,kim olursa olsun,taviz kesinlikle verilmeyecek bir irade ile ,samimi katkılarını yapanlarında baş tacı edileceği alkışlanacağı bir tevazu içinde yürütülmesi bizlere yakışan bir yönetim uygulaması olacaktır.
müdahele yetkin olmazsa ,olurda ,bir kararsızlık çekimserlik durumu doğarsa hemen raporla yönetimi haberdar ederek,hoşnutsuz bir durum yaşamayı engelleyebilelim. zaman içinde bölüm oturur sende konulara hakim olursun zaten.
sonuna kadar yanındayız ve bir mesaj kadar yakınınında olduğumuzu unutma. ALLAH ım utandırmasın.

yağmurcu

Kullanıcı
s.a.
warning ustam hayırlı olsun ALLAH utandırmasın .İNŞEELLAH ÇIBUK USTALARIMIZIN BİLGİ tecrübesi ile BERABER BİRDE CİHAZLAR beraber olursa ,ki ben inanıyom olabilir.malum havalarda ısınıyor vede sitelerde bir ilk olarak bizim sitede galiba İNŞEELLAH bilgi,tecrübe, emek ve gayretlerin NAKİTE Döndüğü başarıldığını yaşatacaksınız temenni ,beklenti ve dusındayım.gayret bizden muvaffak etmek ALLAH,TAN.hepinizi seviyom.ALLAHA emanet olun.

Üst Alt