Civcivli Tavuk | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Civcivli Tavuk

DefineHaritasi

Kullanıcı
Eyvallah Harbici ustam isaret kabartmadir, isareti babam gordu (ilk mesajimda arakadasim demistim onemi yok onun) bundan yillar once, bolge ege bolgesi, 7 civcivli buyuk ihtimalle oyle soyluyor ona kanaat getirdik ve suyun icinde degil, bir tanesi arkaya bakiyor diye hatirliyorum diyor kendisi ya diyor tavugun ustundeydi yada en arkadaki civcivdi diyor, yerde zeminde duz bir kayada gormus fakat o kadar aradik geri bulamadik isaretin kendisini yeri biliyoruz fakat bir turlu goremedik, simdi benim sizden yardim ve yorum bekledigim kisim ise durum boyle iken el atabiilirmiyiz? Mintikayi 100m² - 200m² kucultebiliyoz fakat bulamiyoz? Sormak istediginiz baska bir sey varsa soylerim, bu isaret haritada geciyor ve bu yer kervan yolunda...

Son düzenleme:

DefineHaritasi

Kullanıcı
wolf ustam valla bilmiyorum varsayalim oyle ekseni dogu bati diyelim, yorumun ne olur oyleyse, yani her olanagi her bilgiyi aliyorum almak istiyorum eger uyarsa ne guzel uymazsada canimiz sagolsun ama bu konu hakkinda herseyi bilmek isterim, saygilar

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
şimdi yerini üç aşağı beş yukarı çıkardın ise, ama taşınız toprak altında falan kalıp da kayboldu ise. bir şiş alıp şişleyerek evvela şu kayanızı bir gün yüzüne çıkarında tavuklar havasızlıktan boğulmasın toprak altında.
yani biraz emek verilecek ve siz onu bir gözünüzle göreceksiniz. varsayımlar üzerine iş yapmayı yorum yapmayı doğru bulmuyorum. biz de tavuklu bir taş görelim sizin çabanızla. başarılar.

DefineHaritasi

Kullanıcı
Ustam biliyorum isareti gormek lazim sonuca ulasmak icin ama bende bolgenin yaklasik 100-200 resmi var kaya toprak altinda kalmis olabilir dedigin gibi, babamla gunlerce aradim fakat bulamadik o kayayi yada isareti, babam isareti gordugunde oturuyomus ve gozune takilmis isaret gunesle birlikte kayada belirdi diyor tabii o zamanlar defineyle alakasi, sonra defineyle duyumlar gelince kulagina, aklina dank etmis ve gitmis o kadar bulamamis geri, bolgenin haritasi da birisinde var oda dogruluyor zaten isaretin orda oldugundan iste bisey gelmiyor elimizden, ben aramaya devam ederim ama diyorsun ki simdi o isareti gormemiz mi lazim illa, yani yeri bilsen bile el atamazmiyiz ustam?

DefineHaritasi

Kullanıcı
yani varsayim degil gercek boyle bi isaret var orda fakat bulamadik ustam, varsayimlarda "kactane"(7) yavrusu oldugudur ve arkadaki "hangi"(en arkadaki) civcivin arkaya baktigi , arkaya bakan bir civciv oldugu kesindir, isaretin tavugun baktigi yon bile bellidir biliyor babam, ama iste siz daha ince ayrintilar isterseniz isaret hakkinda orasini bilemem, bunlari bilip yine de el atamayiz diyorsan aramaya devam edicez napalim canimiz sagolsun ustam

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Şimdi güzel kardeşim işaretlerin olması gereken yere gidecen elli metreye kadar olan mesafe içinde bir oda bulman lazım sen eski bir üyemizsin çubuk kullanmayı öğrenmiş olmalısın çubuklarla mahzenin boşluğunu ve içinde değerli olanı tespit edebilirsin... kuru dere içindeki kayaları dikkatle incele ve resimle buraya yakın yığma mezarlar olacak bu mezarlardan bir tanesi biçim itibariyle diğerlerinden farklı olması lazım bunuda bul zekatınıda bana getir:D kolay gelsin...

DefineHaritasi

Kullanıcı
Iki buyuk yigma var, eger diyosan bi oda olacak galiba onu da buldum fakat kurcalanmis gibi yeraltindan gidilen bi tunel gibi, isaretin cozumlemesi buysa ben islemlerime baslayabilirim ama oda saglam duruyormu onu bilemicem girip gormek kaliyor, bunlar o kuru dereden hepsi resimlerini atiyorum ustalarim

DefineHaritasi

Kullanıcı
Yigmalarin yakin ve uzak cekimi

Yigmalarin hemen yakininda 10 metre mesafede kuruderenin saginda bu mihrapli giris var boyle buldum burayi acilmis mi artik kurcalanmismi bilemicem biraz ugras ister, temizlemeye deger mi?

Üst Alt