Öncelikle siz bayan mıziniz erkek misiniz ona göre yazacağım.Sabit o taş ama ayrı yapıştırılmış
Öncelikle siz bayan mıziniz erkek misiniz ona göre yazacağım.Sabit o taş ama ayrı yapıştırılmış
Burası çak şüpheli doğal durmuyor...
Burası çak şüpheli doğal durmuyor...
BayanÖncelikle siz bayan mıziniz erkek misiniz ona göre yazacağım.
BayanÖncelikle siz bayan mıziniz erkek misiniz ona göre yazacağım.
Bu yuvarlak olan yerde çalışıyoruz şu an 3adım karşısı rampa aşası dere var orda işaret yok ama burayı açtık güçlü yağmur sebep fazla açamadık yarın devam edeceğiz şu an sadece taşları kaldırdık ve 1 tane da taş kaldı onude alırsek sadece toprak kazma işi kalacakBu son attiginiz resimde ileride isaret ettigim alani goreyim. Daha once isaret ettigim ikinci resimdeki ok yonunde rampa asagida kuru yada sulu dere vadi varmi diye sordum. Karsi tarafinda kalan yeri istiyorum.bu okun oldugu kayaya 70m civari 100m yi gecmeyecek. Noktanin oldugu alan.
Bu yuvarlak olan yerde çalışıyoruz şu an 3adım karşısı rampa aşası dere var orda işaret yok ama burayı açtık güçlü yağmur sebep fazla açamadık yarın devam edeceğiz şu an sadece taşları kaldırdık ve 1 tane da taş kaldı onude alırsek sadece toprak kazma işi kalacak
Numaranızı aBu son attiginiz resimde ileride isaret ettigim alani goreyim. Daha once isaret ettigim ikinci resimdeki ok yonunde rampa asagida kuru yada sulu dere vadi varmi diye sordum. Karsi tarafinda kalan yeri istiyorum.bu okun oldugu kayaya 70m civari 100m yi gecmeyecek. Noktanin oldugu alan.
Abim dediğim gibi 3 adım sonra baya dik rampa aşşağı dere varBu son attiginiz resimde ileride isaret ettigim alani goreyim. Daha once isaret ettigim ikinci resimdeki ok yonunde rampa asagida kuru yada sulu dere vadi varmi diye sordum. Karsi tarafinda kalan yeri istiyorum.bu okun oldugu kayaya 70m civari 100m yi gecmeyecek. Noktanin oldugu alan.
Bence orasi bos yer.insallah emeginize deger. Ilerde isaret ettigim yeri goreyim. Asagisi dere dediginiz yere kadar birsey yok zaten. Derenin karsi tarafina gececeksin. Karsi tarafin 20m gibi dereye uzaklik olan alana bakacan. Alan findik bahcesine benziyor. Tahminim Rize tarafi.Ayrica calisma yaptiginiz alanda herhangi bir veri aldinizmi.neye gore calisiyorsunuz.Bu yuvarlak olan yerde çalışıyoruz şu an 3adım karşısı rampa aşası dere var orda işaret yok ama burayı açtık güçlü yağmur sebep fazla açamadık yarın devam edeceğiz şu an sadece taşları kaldırdık ve 1 tane da taş kaldı onude alırsek sadece toprak kazma işi kalacak