minerali ayıran neodyum mıknatısı kullanabilirsin.bu sadece altını verir.diğerlerini hiç görmez.
Bugün 15:52
neodyum nikel kaplamalı olanını kullanıyorum.en son bu kullanılıyor.sadece altına ve boşluğa duyarlı.başka h,iç bir şey var demez.başka kullanamazsınız.ferritte kulanabilirsin mineral elemede.bunu toprağa gömerek beklemen gerekiyor.neodyum farklı.bunu şakül gibi tutup kullanıyorsunuz.
Ustam ben de 2*5 cm ve çeşitli ebatlarda düğme şeklinde neodyum mıknatıslar var (isim geregi/deri tekstil) yani temin etme sıkıntın da yok,elimde mevcut. Ben sizden nasıl kullanabileceğimizi öğrenmek istiyorum. Dediğiniz gibi boşa emek harcamak için...neodyum pahalı bir madde.ama herkezin işine yararmı bilemem.kullanım zorluğu yok.bir iki denemeden sonra çözülebiliyor.zaten olay başına gelmeden işin ne olduğunu anlamıyorsunuz.kaz kaz kaz. bakmışsın bi taş. bi tutuyorsun mineralli madde.pas pas parlıyor.boşa çalışma.işte bunun önüne geçmek için neodyum kullanılıyor.yararlımı faydalımı burdan anlayabilirsiniz.boşa çalışmak hiç birimiz istemez.umut dünyası.
boşa emek harcamamak için olmasın ustamda bunun zaten sitede bi düzüne konusu yokmuUstam ben de 2*5 cm ve çeşitli ebatlarda düğme şeklinde neodyum mıknatıslar var (isim geregi/deri tekstil) yani temin etme sıkıntın da yok,elimde mevcut. Ben sizden nasıl kullanabileceğimizi öğrenmek istiyorum. Dediğiniz gibi boşa emek harcamak için...
Mobil cihazdan gönderildi...