Ustam Neden bu kadar bencilsıniz?...en ince detayına kadar yaz ki tam detaylı suç unsuru olsun
boşver detayı konuyuda sil bence
Ustam Neden bu kadar bencilsıniz?...en ince detayına kadar yaz ki tam detaylı suç unsuru olsun
boşver detayı konuyuda sil bence
Eyvallah ustamEmeğinize,yüreğinize sağlık ustam.Paylaşımınız için teşekkürler.
sizin ve sitenin selameti adına uyardığım içinmi?Ustam Neden bu kadar bencilsıniz?...
Gardaşım sen rahat ol nik usta nerde ne yazacağını ne yapmayacağını bilen bir usta hiç gerginliği gerek yok sizinde konulara katılımınızı bekliyoruz buarada hoş geldiniz iyi forumlar dilerimsizin ve sitenin selameti adına uyardığım içinmi?
bak siz moderatorsunuz bunu diyorsunuz @Kader25 ise admin sen üzülme diyor ben ne üzüleceğim neye üzüleceğim?
bak yapmayın forum için iğne ucu kadar bile faydası olan yada olabilecek insanları itmeyin sadece burda değil diğer define sitelerindede durum aynı burdaki benim yazmamdaki sebep belli sizin bu tavrınızın amacı ne? üye sayısınımı azaltmak yada başka birşeymi?
konu yasa değil davranış her konuya katılım sağladığımızda böyle olacaksa işimiz iyi neyse bir daha girmeyiz siteye kendi aranızda takılınGardaşım sen rahat ol nik usta nerde ne yazacağını ne yapmayacağını bilen bir usta hiç gerginliği gerek yok sizinde konulara katılımınızı bekliyoruz buarada hoş geldiniz iyi forumlar dilerim
Sende çok alıngansın be gardaşım herkes konulara yorum yapmakta serbesttir yeterki başkasının yorum ve tavsiyelerine karışmamak şartıyla fazla takıntılı olmamak lazım sen bilgin ve tecrübelirini yansıt konulara devam et iyi forumlar dilerimkonu yasa değil davranış her konuya katılım sağladığımızda böyle olacaksa işimiz iyi neyse bir daha girmeyiz siteye kendi aranızda takılın
Ben konunun uzanmamasın için ve deli fırat üstadım gerekenleri yazdığı icin bir şey demiyorum.sizin ve sitenin selameti adına uyardığım içinmi?
bak siz moderatorsunuz bunu diyorsunuz @Kader25 ise admin sen üzülme diyor ben ne üzüleceğim neye üzüleceğim?
bak yapmayın forum için iğne ucu kadar bile faydası olan yada olabilecek insanları itmeyin sadece burda değil diğer define sitelerindede durum aynı burdaki benim yazmamdaki sebep belli sizin bu tavrınızın amacı ne? üye sayısınımı azaltmak yada başka birşeymi?
İnsicamı bozmamak adına verdiğiniz kararı çok olumlu buldum.konu yasa değil davranış her konuya katılım sağladığımızda böyle olacaksa işimiz iyi neyse bir daha girmeyiz siteye kendi aranızda takılın
Selamunaleykum sayın ustam hakkınızda ne ise Allah hayırlısını versin sizede kolay gelsin hayırlısı ile sonucunu bekliyoruz Allah yardımcınız olsun SaygılarS.a.Burada çalışma devam ediyor.
İlk işareti en son atarım neye göre bulundu ve sonuçtan sonra detaylı bir şekilde yazarım.
Ama yinede sizlerle paylaşmak isedim.
Kuyu tünelin sonunda bulundu.
Ve burada kum tuzağı vardı.
Nejat üstadım konuyu sabit derseniz sevinirim ileride konunun devamını yazacağım
Aleykümselam üstadım Allah razı olsun inşallah sonucu yazacağım bir aksilik olmazsa saygılar ve sevgilerSelamunaleykum sayın ustam hakkınızda ne ise Allah hayırlısını versin sizede kolay gelsin hayırlısı ile sonucunu bekliyoruz Allah yardımcınız olsun Saygılar