Cozemedik Cozulemedi??? Birdaha Lutfen Yorumlar Ustalar

KANAS_USTA

Vip Üye
Konuyu sunuş yonunuz cok zayif bunu belirteyim
Yardimci olmaya calisan kardeşlerimize cevreyi sormadan sizin anlatmaniz elinizden gelen cabayi yaziylada olasa usenmeden sarfetmen gerekirken sagolsunlar fedakarca konuya el uzatmislar. Lutfen bundan sonraki konularinizda gereken ozveriyi gösteriniz.
Bu isaret bircok sistemli gomuyu temsil eder haritali bir yer. Simdi size bir cok sey yazsam araziyi genis manada anlatmadiginizdan kafamda oturtamadigim icin hem bana hem sana yazik.
Genel cercevede;
- hacin en uzun kolu istikametinde tarla harman düzlügü ve bu duzlukte tümsek yigma yapi
- yatan kekligin baş arka tarafında sandik bicimli dort köşe kesme taş veya tumsek
-kayalik civarında buyukce tek kaya
-...vs
Nerde o eski konular yorumlarken insan lezzet alıyordu.

ali868686

Kullanıcı
Valla ustam foto ekleye ekleye bir hal oldum kimse sağlam bir sey demiyor üstelik kimisi alay ediyor kimisi de ah çekiyor keşke elimde olsa diye kimisi dr yer uzak diyor kimi keklik diyor kimi tavuk diyor ben tüm fotolari

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Ali ustam konunuzu baştan sona okudum.
Birinci sıkıntı avatar resmin. Bu resimi kalpler kabul etmez -insanı tanıyıyorum- çoğu insan kabul etmediğinin bilincinde bile değildir. Araç mersedec. Üstünde bir yiğit oturuyor ve ayakları aracın üstünde. Bu bilinmese bile kibir ve ucubun göstergesi olduğundan kalpler soğuk bakar. Kime ne? Haklısın... Amma kardaşım durum böyledir maalesef.

Resimleme nasıl yapılmalı konusunu okuyunuz. Resimlemelerinizden anlatım ve yaklaşımınızdan okumadığınızı anladım.
Öyle bir resimleme olmalı ki, kimseye çok soru sorma imkanı vermesin. Elbette bu sizin kazandığınız saha tecrübesiyle beraber aynı orantıda yükselecektir.

Yerinizin çok güzel olduğu üstadlarca da onaylanmış. Daha fazlasını yazmak adaba mugayir olur.
Bence konuyu baştan alın. Resimleme konusunu okuyun. Pikseli yüksek yarı otomatik bir makina ile hem işaretleri hemde çevreyi güzelce resimleyin. Resimleme olmazsa olmazımızdır. Tüm hüküm ve kanaatler bu resimlere bakılarak yapılıyor. Kolay Gelsin.

ikizceli-usta-wwwdefinemekanıcom-resimleme-nasil-olmali-5f452.jpg

DefineHaritasi

Kullanıcı
Bu resimler cok onceden gormustum doguda oldugu Van ilindeydi sanirim ama sahte diye biliyorum o yuzden sizde galiba sahte olup olmadigini soruyosunuz bence sahte cok dolasti bu resimler saygilar

Üst Alt