eyvallah
Ee nasıl çözdünÇok zor çözdüm,
ama çok basitmiş
PerdeleyerekEe nasıl çözdün![]()
İlk kez kerpeteni laf sökmek için kullandım. Neyse amaç hasıl olduğuna göre hayırlı olsun diyelimPerdeleyerek![]()
Ustam beni az çok tanıman, karakterini bilmen lazım.İlk kez kerpeteni laf sökmek için kullandım. Neyse amaç hasıl olduğuna göre hayırlı olsun diyelim![]()
Ben de öyle düşünmüştüm eli bol ustamUstam beni az çok tanıman, karakterini bilmen lazım.
Şu anda önemli bir başarı yakaladım.
Bazı değişiklikler yaparak Birkaç test ve deneme daha yapmam gerekiyor.
Ayrıca gerçek arazide de belirlediğin birkaç yerde denemeler yapmam gerekiyor.
Her şeyi tamamen netleştirip çözüme varabilirsem şayet,
İnşallah dileyenlerle paylaşıp bu işi sonlandıracağız.
Ben zekatımı verirken Cimrilerden olmam.
En azından %80 veririm
Cümleten Hayırlı![]()
Merhaba ustam.Merhaba @El-Ensari kardeşim
Gerçekten çözüm bulduysan tüm samimiyetimle seni gönülden kutlarım. Ama bence çok acelici davranma geliştirdiğin yöntemi defalarca teste tabi tut. Başarı oran yüzdesini hesapla. Başarılılı oldukça test sahndaki çalışmalarını daha da zorlaştır.
Tekleme diye tabir edilen altın objelerin dışında nerdeyse tamamına yakını bir kap içinde insan eliyle gömülmüştür. Bu kap bakır, bronz, kurşun, topraktan yapılma bir çömlek olabilir. Hesabını ona göre yap. Ayrıca altın gömüsü olan yerde büyük veya küçükte olsa boşlukta var. Konulduğu kabın boşluğu olur yada insan eliyle yapılmış bir yapı boşluğu olur. Boşluk içinde olan altının tespiti direk toprağa temaslı olan altına göre farklı olabilir.
Kendi adıma söyleyeyim kesinlikle bilgi cimrisi bir değilim. Sadece temkinli davranmam gerektiğini öğrendim. Hiç kimse emeğini basitleştirmez değersizlşeltirmez bilakis onu korur değerli kılar. Zekâtını yeri gelince vermesinide bilir.
Bu iş hem zaman ister hemde maddiyat ister öyle söylendiği gibi kolay değil. Bu yola baş koydum dersen ikisinide göze alacaksın. Kendi çubuğunu geliştirip kullanmakla her hangi birinden çubuk almakla aynı şey değil. Birine para verip çubuk alırsın bir süre kullanırsın işe yaramdığını anlar ya bir köşe atarsın yada başka birinden yenisini almaya kalkarsın. Ama kendi sistemimi geliştireyim dersen bu kademeli olarak hem zamanını alır hemde paranı. Tabi sayısız kez araziye git gel'de ayrı. Keşke öyle iki çubuğu L şeklinde bükmekle çözüm bulunmuş olsaydı. Ama maalesef öyle bir dünya yok.