bu çubuklara oldum olası güvenemedim.gerçekten boşluk bulan çubuklar varmı ya.var diyenden bilimsel açıklama beklerim.
en guzel bosla tepki veren cubuk ,,gumus cubuk,,ustam uste geldimi iki kenari aciliyorlar ve hayatada boslukta samazlar .bu çubuklara oldum olası güvenemedim.gerçekten boşluk bulan çubuklar varmı ya.var diyenden bilimsel açıklama beklerim.
evet tam basetin gibi .ersan ustam bu elinizdeki çubuklar mineralin üzerine gelince
x yani çarpı yapmıyormu altının üzerinde sağdaki solun üstüne
gümüşde ise tam tersi soldaki sağın üzerine gitmesi gerek
mineral olup olmadığını buradan biliyorsunuz sanırım.
ERSAN ustam bişey öğrenmek istiyorum kaya mezarın üstünden boşluğu alıyor ama içinde metal olduğunu göstermiyor kaya mezarın içine girince gümüş veriyor çubuklar zaptedemiyorum yani çok güçlü çekim veriyor böyle bişey olurmu ersan ustam selamlarustam, az bir bu bentoniti kulandim ama bana mineraler cok cok sorun etmiyor 100 lerce cesidi var bu mineral;eri test etmeye az cok yine beli oluyor mineral cekimleri .
ustam bir beyaz mineral var ,,,zeolit,,deye birde bunu bir dene mineralde bu minelalde civa deyeri bilem var icinde bu da cok guzel sonuclar veriyor mineralde.
hayırlı olsun gandalf ustam allahım gönlüne göre veriri inşallah civalı kontak işini nasıl çözdün selamlar ustammustam sizin çubukların aynısını yaptım mükemmel çalışıyorlar biraz pahalı
mal oluyor ama olsun buna değer.
acan ustam boslukta cekim veriyor cubuklar demeki mezar bos deyil.ERSAN ustam bişey öğrenmek istiyorum kaya mezarın üstünden boşluğu alıyor ama içinde metal olduğunu göstermiyor kaya mezarın içine girince gümüş veriyor çubuklar zaptedemiyorum yani çok güçlü çekim veriyor böyle bişey olurmu ersan ustam selamlar
sağol varol ustam selametleacan ustam boslukta cekim veriyor cubuklar demeki mezar bos deyil.