sayın kardeşim sonradan yüklediğin fotoların ikincisinde benim sağ ele benzetdiğim seninde yuvarlak içine aldığın yerle ilgilen lakin oralarda küçüklü büyüklü çok şeyler saklıdır köy yakınını bilmem ama orası derin ve zor açılan bir yer olması gerekir diye düşünüyorum ,,,neden dersen o el dediğimin solundaki hayvan Yılan mı Porsuk mu anlamadım oraya bakıyor ve şunu söylüyorum ciddi bir malın yakını işaret dolu oluyor bilen bilir ayrıca eğer elin altında para varsa kayaların arasına saklı ve üstünde -yanlarında ciddi kalınlıkta kayalar vardır her birinin kalınlığı 1 metre den aşağı değildir ve kilitlidir bunlar seni vazgeçirir ama sen ellemeden önce çok ama çok emin ol defalarca çeşitli şekillerde kontrol et buranın kolay veya zor bir girişinin olduğunu da sanmam tepeden gireceksin sana o elin tam altında demiyorum ama oralarada bir yerde diyorum derinliği iki buçuk üç buçuk arasında olması muhtemel (NOT-Elin şeklini sevmedim bu yer derenin yamacında olabilir onu bul )çok iyi mal vardır belki tonlarca .umarım yanılmıyorumdur kolay gelsin