Çubuklarla Kayıp Birisi Bulunabilir Mi?

Hayalhan55

Kullanıcı
Diyarbakırda kaybolan Narin kardeşimizi arama çalışmalarında çubuklar da kullanılıyor. Çubuklar kayıp birini bulabilir mi?

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Çok karmaşık bir durum. Bunun üstesinden gelmek zordur. Bir çok farklılık gerektirir. @Kader25 ve @bornovalı ustalarda bi görüşünü bildirsin hele muhakkak yakında olsa uzakta olsa bilgisi vardır.

Tabir-i caiz ise içip geri çıkardığı su idrar kusmuk dıçkı veya kan ile evet bulunabilir ama bunlar elde olmayan doneler

balkaya34

Kullanıcı
kahvehaneden bir kıl gelsin girer kime ayitse bulurum sabitlerse*ŞÜKÜR*
4 paket sigara yan yana koydular , Bir paketi açıp icinden bir sigara aldılar, O.tek sigarayı ağzında tuttu ,Cubuk acılana ve icinden bir tane alınan pakete gitti, Paketleri ,Çubuk tutan görmeden karıştırdılar ,Tekrar tuttu yine ayni pakete gitti bunu sizlerde deneye bilirsiniz,
Çubuk tutan ,Yanindaki arkadasin adini sık sık söylüyor çubuk ona dönüyor,
ANCAK : bu dediklerimi çubugu çıplak el ile tutunca yapıyor, Eline yalıtım yapmak için plasdik eldiven takinca o zaman çubuk kendisi başka şeyler aramaya başlıyor, Buda çubugun tutan kişinin beynini okudugu gibi bir fikir ortaya koyuyor,

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
4 paket sigara yan yana koydular , Bir paketi açıp icinden bir sigara aldılar, O.tek sigarayı ağzında tuttu ,Cubuk acılana ve icinden bir tane alınan pakete gitti, Paketleri ,Çubuk tutan görmeden karıştırdılar ,Tekrar tuttu yine ayni pakete gitti bunu sizlerde deneye bilirsiniz,
Çubuk tutan ,Yanindaki arkadasin adini sık sık söylüyor çubuk ona dönüyor,
ANCAK : bu dediklerimi çubugu çıplak el ile tutunca yapıyor, Eline yalıtım yapmak için plasdik eldiven takinca o zaman çubuk kendisi başka şeyler aramaya başlıyor, Buda çubugun tutan kişinin beynini okudugu gibi bir fikir ortaya koyuyor,

Bu haliyle mantıklı ama yinede işin sıratında bir sır gizli

balkaya34

Kullanıcı
Bu haliyle mantıklı ama yinede işin sıratında bir sır gizli
Çubugun sırrını çozmek çok zor ,Neye çalışdığı neye çalışacağı hiç bilinmiyor,
Çocuğun Yıkanmamış kirli ve üzerinde terlemiş oldugu çamaşırlarını sarıp tutmaları bence en mantiklısı,
Denemekde fayda var,

Son düzenleme:

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Evde nereye koyduğumuzu unuttuğumuz bir dürbün vardı geçenlerde lazım olunca hanıma arattırdım bulamamış eve gelince birlikte aradık yok yok elime tesbihi aldım dürbün neredeyse bana göster dedim salınım yaptı beni balkondaki kanepenin köşesine götürdü hanıma dedim kanepeyi açayımda sen bir bak dürbün burada hanım sende bırak allahını seversen kaç defa baktım oralara olsun bir daha bakıver dedim elini soktu bir poşetin içinden dürbünü çıkarınca hayretler içinde kaldı benim çubuklarla dalga geçen hanımın artık sesi çıkmaz oldu tabi bende bir kayıp eşyayı bulmanın keyfini yasıyorum hala...

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Diyarbakırda kaybolan Narin kardeşimizi arama çalışmalarında çubuklar da kullanılıyor. Çubuklar kayıp birini bulabilir mi?

Videoyu izledim.
Çubuk tutan kişi daha çubuk tutmayı bile bilmiyor. Bilmedigi gibi birde rulmanli çubuk kullanıyor. Rulmanli Çubuk kullanmayı ancak ustalar başarabilir.

Kaybolan birisini yada birseyi bulmak çubukla bulmak mümkün mü?
Evet mümkün.
Başarı oranı ise %50 dır.
Başarısızlık oranı da %50 dır.

Yöntemi ise:
Çubuğa sorular sormak.
Çubuğu bu yöntemle kullanan bir kesim vardır.
Bu sistemde çalışanlarda çubuğun işareti 2 tanedir. Evet ve Hayır cevapları bu isaretlere göredir. Misal; dışa açılırsa Evet içeri kapanırsa Hayır anlamına gelir.

Soruyu sorar:
Bu terlik sahibi yaşıyor mu?
Dışa açılırsa çocuk yaşıyor der.
İçe kapanırsa çocuk canlı değil der.
Sonra diğer sorulara geçerek, bulunduğu alan ve yer ile sorduğu.sorularin çubukla gelen cevabına göre tespitini yapar. Dedigim gibi, başarı oranı %50 dır.

Bu soruları zihnen.sormasi yeterlidir.
-zihinsel yönlendirme-
Cevap aşamasında, zihnen bu çocuk canlı diye düşünüyorsa çubuk buna göre hareket eder. Soru asamasında zihnini bosaltmayanin yapacağı bir işde değildir.

Çubukçu Naci Babanın çubukları bu usulde kullanılır. Bu zat 4 lu dik çubuk satar. Videodaki çubuklar ise L cubuktur. Çubukçu arzettigim yöntemle çalışır.

Reedmann

Vip Üye
İyi bir hocaya gitseler bulur diye tahmin ediyorum Böyle şeyler var bir defa şahit oldum

Üst Alt