Merhabalar.
Yıllar önce,
1-Altın madeni şirketlerinde çubukçu olan birisiyle tanıştım, kadrolu eleman.
2-Devletimizle çalıştığını söyleyen birisi ile tanıştım.
3-Diger sitede iken giyaben tanıştığım bir abimiz vardı, bakanlık personeli olduğunu söylemişti.
Bu 3 arkadaşın söyledikleri hala aklimda:
A-Birisinin elinde sistem vardı.
(Teferruat vermedi)
B-Diğerinin elinde devletin kendisine zimmetledigi gorunusde taşa benzeyen bir şey vardı.
C-Digeri de çubukla çalışmadan önce 1 avuç bakanlığın verdiği malzemeyi yere bıraktığını söylemişti.
Göztaşı ile yapılan sistem sitemizde yayınlanınca bende çalıştım, bir kardeşimiz hazırlayıp bana kargo yapmıştı, Allah cc kendisinden razı olsun.
Yine neodyum mıknatıslı yapılan sistemide onlarca kez değiştirerek çalışmalar yaptım.
Bunlar nihayî Noktalar degildi.
Lakin bana çalışmalarımda çok fayda verdi. Mineralde ilerlememi de bu sistemlere borçluyum.
Bu sistem bana, sadece yalın çubukla başarıya ulasilamayacagini da teyit etti.
Mala markanın var dediği yerde, çubukla baktım YOK dedim. Bu büyük bir risktir lakin ben tespitime guveniyordum. Benim tespitim doğru çıktı. Bu hadise onlarca kez yaşadım. Makinalarin var dediği yerde çalışmam neticede yok demekten hiç endişe etmedim. İşin gerçeği bu hadiseler ismimin yayılmasına vesile oldu.
Bakın şunu açıkça ifade etmem lazim:
-Trakyalı- ustamizin yazılarını iyi analiz ederseniz sistemin nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Anlasilmiyorsa sizlerin çubukla geçirdiğiniz saatlerin azliğindandir. Cubugun dilini cozemeyisinizden. Çubuk konuşuyor amma biz anlamıyoruz. Sebep çalışma saatlerimizin azlığı.
Sadece söylemediği tek şey var;
Elinde bulunan numune nedir, nasıl yapılır, içinde neleri barındırır?
Bende inanın tam bilmiyorum.
Sormadım da, kendisi şahit.
Bunun için yüzlerce kez deneme yaptığını, denemelerini kayda aldığını, gece gündüz bunlara kafa yordugunu da tahmin ediyorum.
Elbette şu aşamada bunu açıklaması bekleyemeyiz. Ne zaman açıklar?
%100 e ulaşıp Maltada bir villa alıp bizi tavuk mangala çağırıp misafir ettiğinde olabilir.

Allah cc emeklerinin karşılığını ihsan eylesin. Amin.
Allah cc çalışana verir.
Bu da genel kaidedir, Adetullah böyledir.
Evet, çubuk binlerce yıldır kullanılıyor.
Kayıtlar bu bilgiyi teyit ediyor.
Bizim bilmediğimiz kayıtlarda görmediğimiz şey ise;
Bu cubuklarla beraber ne kullandılar?
Ben inanıyorum onlarda da bir sistem mevcuttu. Bunu unutmamamız gerekiyor.