Define Güncel Haberlerden Biri Daha | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Define Güncel Haberlerden Biri Daha

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
bir kaç gün önce o derinlikte bir yere bende rastladım ormanın içinde allah korusun bırak hayvanı insan düşse ömrübillah bulamazlar o şekil açık duruyor o kadar mesafe inilmiş ama toprakta eskiye dair en ufak bir belirti yok neye istinaden o mesafe inildi anlamadım gerçekten çok ilginç
işte sıkıntı bu insanımızı kandırıyorlar boşa çalıştırıp kanunsuz işlere yönlendiriyorlar

ankara

Güvenlik
Kullanıcı
hocaişte m kanun dedinizde kimse kaçaga teşvik olarak algılamasın ama bizdeki kanunlarda uyulacak gibi degil açıkçası izin alınmaması için her türlü engel mevcut
hocam kanun dedinizde kimse kaçaga teşvik olarak algılamasın ama bizdeki kanunlarda uyulacak gibi degil açıkçası izin alınmaması için her türlü engel mevcut
asıl mesele de birileri kanunları bize uygularken bir başkaları geliyor ceplerin de sponsor bütcesiyle mevcut kazılara dahil oluyor neyin çıktıgını görmeden ben bu kazılara inanmam alın size bir bomba truva hazinelerini kaçıran şilimanın torunu kaçıncı kuşaktan bilmiyorum bir üniversitemizin arkeoloji bölüm başkanı buyrun buradan yakın.

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Buda Facebook/Kaçak Kazıya hayır,,,
Kardeş bu adresi kapat
Bizim facebook veya diğer
Sosyal medya adreslerimiz
Sadece foruma destek olması için var
Paylaşım ve muhabbetimizi sadece mekanda yapalım
Lütfen başka sosyal medya adreslerini açmayalım