Ustam niye inanmıyorsun adamlar taş işini iyi yaptığı için taş devri denmişİlk fotoğraftaki isaretlere benzer bir isaretlemeyi arastirdigimizda karşımıza MÖ.5000 yıllarında yapılan ibadethanelerin yan duvarındaki bir taş denmişti. 7 metre derinlikte o binanın temel taşları çıkmıştı.
Kullanılan harcı taşların kesim kalitesini gordugumde; okullarda bize ogretilen; taş devri, cilalı taş devri vs. olmadığını birkez daha anlamıştım. Çok büyük ve teknolojide çok ileri medeniyetler gelip geçmiş. Artık inanıyorum, bu dönemlerde uzay Savaşları bile yaşanmış.
Kader ustam haklı Yıllar önce adamın biri boncuk göstermişti içindeki adam resmi halen aklımda 3 boyutlu gibiydi hayret ettimİlk fotoğraftaki isaretlere benzer bir isaretlemeyi arastirdigimizda karşımıza MÖ.5000 yıllarında yapılan ibadethanelerin yan duvarındaki bir taş denmişti. 7 metre derinlikte o binanın temel taşları çıkmıştı.
Kullanılan harcı taşların kesim kalitesini gordugumde; okullarda bize ogretilen; taş devri, cilalı taş devri vs. olmadığını birkez daha anlamıştım. Çok büyük ve teknolojide çok ileri medeniyetler gelip geçmiş. Artık inanıyorum, bu dönemlerde uzay Savaşları bile yaşanmış.
O zamanın insanı çok akılı ustam. Benim elimde de o zamanlar yüzük vardı taşının üzerine insan Figgiürlerini çizmişler ama mercekler ile bakabiliyorsun. Yani hayretler içinde olmamamak elde değilKader ustam haklı Yıllar önce adamın biri boncuk göstermişti içindeki adam resmi halen aklımda 3 boyutlu gibiydi hayret ettim