Define Mekanı Ustaları 12 Den Vurdu!kapalı Mağara Girişi

Kervan07

Vip Üye
özellikle bu resimleri en sona sakladım ki ustalarımızın ne kadar keskin gözleri olduğunu ve ne kadar işlerinde özverili ve tecrübeli olduğunu tüm define sevdalılarına kanıtlamak istedim..başta @ikizceli ustam olmak üzere @ASİAVCI @cantar @Lacivert24 @FENERLİ @ersan @Mavran @Meltun @wolf_52 @İRON @gandalf @YAĞMUR ADAM @fatih7979 @zebun @Warning @vatanca ustalarıma cani gönülden teşekkür ediyorum..konularıma ilgi ve alakadan dolayı da ayrı bir teşekkürü borç biliyorum..hakkınızı helal edin

Son düzenleme:

Warning

Kullanıcı
Estağfirullah paşam ne demek Helali Hoş olsun Kurban Olduğum Mevlam şuan itibari ile bulunduğumuz Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hörmetine salih ve saliha kullarının duaları yüzü suyu hörmetine gönlümüzde bulunanları hakkında ve hakkımızda hayırlısıyla nasip eylesin inşaallah selametle paşam Allah c.c. emanet

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
seni uyanık seniiii . demek bu görüntüyü özellikle sakladın ha.:D

,üstteki oymanın meyili bu kısma işaret ediyor.ve zeminden olduğu kanaatini veriyordu. kayanın yukardan aşağı zemine kadar işçiliği zaten çok açık. bakıldığında çarpı koyduğum görülmesede sağdaki uzakta olsa belli idi. onun için hatırlarsan cepheden olsaydı demiştim.
şimdi o kadar çok belirginleşmiş anlaşılır bir hale gelmişki,site adına yaptığın bu özverili katkıdan dolayı bizler sana müteşekkiriz.
yer ağır ama kaliteli. devlet izin verse zevkle çalışılacak değerde görünüyor.
saygı ve sevgi bizden. ALLAH a emanet ol.

gandalf

BozkurT
Kullanıcı
hak nedemek ustam varsa hakkımız helali hoş olsun siz dğerli utalarımızdan
öğrendiğimiz kadarıyla elimizden geldiğince yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere
asıl siz değerli ustalarımız hakkınızı helal ediniz allah,a emanet olunuz.

komana

Ali Doğan Usta
Kullanıcı
Eline sağlık @kervan07 ustam.
Konunuz bir hayli verimli oldu. Demekki burda kimse kaya falcılığı yapıp boş beleş atıp tutmuyormuş. Buda birilerine iyi bir kapak olmuştur artık.
Teknik olarak çözümü zor olan bu tip yerler için en önemli etken iyi gözlemlemek ve parçaları yerlerine oturtabilmektir. Tabi kişinin tecrübe ve birikimide cabası.
Ayrıca ale t kullanımı olmassa olmazıdır.
Doğal olanla olmayanı ayırt edebilmek, doğaya uydurulmuş kıvrımları cımbızlayabilmek, ustalık budur. Çok şükür mekanda da bu ustalarımızdan bolca var.
Tekrar Kutlarım
Selametle

wolf_52

Kullanıcı
seni uyanık seniiii . demek bu görüntüyü özellikle sakladın ha.:D

,üstteki oymanın meyili bu kısma işaret ediyor.ve zeminden olduğu kanaatini veriyordu. kayanın yukardan aşağı zemine kadar işçiliği zaten çok açık. bakıldığında çarpı koyduğum görülmesede sağdaki uzakta olsa belli idi. onun için hatırlarsan cepheden olsaydı demiştim.
şimdi o kadar çok belirginleşmiş anlaşılır bir hale gelmişki,site adına yaptığın bu özverili katkıdan dolayı bizler sana müteşekkiriz.
yer ağır ama kaliteli. devlet izin verse zevkle çalışılacak değerde görünüyor.
saygı ve sevgi bizden. ALLAH a emanet ol.
evet abii sınamış bizii...... bak bu açdığı 2 ci konudada aynısı olcak gene sınıyorr....yermi bunu karadeniz çocuğuu heleki ben bir ünyeli olrak.....:)))

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
evet abii sınamış bizii...... bak bu açdığı 2 ci konudada aynısı olcak gene sınıyorr....yermi bunu karadeniz çocuğuu heleki ben bir ünyeli olrak.....:)))
:D :D :D
sen bilmeyebilirsin, KERVAN ustamızda has k. denizli.bizler gibi ayni denizin havasıyla büyüyenlerden.

Üst Alt