Define Mekanı Ustaları 12 Den Vurdu!kapalı Mağara Girişi

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Güzel bir konu oldu ustam sizde hakkınızı helal ediniz sizin emeğiniz çok teşekkür ederim...
Bu ünyede keramet var galiba.. ben de bundan 25 sene önce ünyede bayağı kaldım subay lojmanlarında misafirdim kahvaltımızı çamlıkta yapardık çok beğendiğim güzel bir yer...(beğendim)

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
VABBWZ.jpg

bence böyle bir çalışma yapılmalı...............

**seyyah**

Kullanıcı
öncelikle konunuzdan dolayı tteşekürler...
hepimize örnek teşkil edeck bir konu olmuş .arkadşlarıın yorumları ve tahminlerinin isabetli olması ayyrıca sevindirici ve sizin bu inceliğiniz ve arkadaşlarrı ttaktir etmeniz başarının bir gösterggesidir bende bir mekan üyesi olarak çok sevindim arkadaşlarrıda dediği gibi falcılık değil tecrübe ve doğru ttahmin ustaları çözüme azimli yaklaşım bütün diğer sittelerdeki safsatta atıp ttutmalara bir örnek kolay gelsin.(beğendim)

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Selâmunaleykum,

Öncelikle kervan07 ustayi açmış olduğu bu konudan dolayı tebrik ediyor sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Ve bu konunun çözümünde isabetli yorumları ile katkıda bulunan tüm ustalarada teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerim ile.

Kervan07

Vip Üye
kervan karseşimiz butür mezarları hiç sevmez o mahsen vede küp avcısıdır :D:D artık bize misafir olmak düştü (kahkaha) (kahkaha) (kahkaha)

evet ustam,mezarları ellemiyorum.sadece forumda bilgi amaçlı paylaşıyorum..ustam her zaman başımın üstünde yeriniz var ,misafirim olursanız sevinirim:)

Kervan07

Vip Üye
Güzel bir konu oldu ustam sizde hakkınızı helal ediniz sizin emeğiniz çok teşekkür ederim...
Bu ünyede keramet var galiba.. ben de bundan 25 sene önce ünyede bayağı kaldım subay lojmanlarında misafirdim kahvaltımızı çamlıkta yapardık çok beğendiğim güzel bir yer...(beğendim)
orduya hiç gitmedim yalnızca trabzona gider gelirken görmüşlüğüm var. orduya kız verdik bir polis kardeşimize.inşallah gitmek ve görmek nasib olur..

Kervan07

Vip Üye
öncelikle konunuzdan dolayı tteşekürler...
hepimize örnek teşkil edeck bir konu olmuş .arkadşlarıın yorumları ve tahminlerinin isabetli olması ayyrıca sevindirici ve sizin bu inceliğiniz ve arkadaşlarrı ttaktir etmeniz başarının bir gösterggesidir bende bir mekan üyesi olarak çok sevindim arkadaşlarrıda dediği gibi falcılık değil tecrübe ve doğru ttahmin ustaları çözüme azimli yaklaşım bütün diğer sittelerdeki safsatta atıp ttutmalara bir örnek kolay gelsin.(beğendim)

Selâmunaleykum,

Öncelikle kervan07 ustayi açmış olduğu bu konudan dolayı tebrik ediyor sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Ve bu konunun çözümünde isabetli yorumları ile katkıda bulunan tüm ustalarada teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerim ile.

güzel temennileriniz için teşekkür ederim.foruma bir katkım olduysa ne mutlu bana...daha güzel konularla tekrar aranızda olucam inşallah

Kervan07

Vip Üye
Estağfirullah paşam ne demek Helali Hoş olsun Kurban Olduğum Mevlam şuan itibari ile bulunduğumuz Mübarek Cuma gününün yüzü suyu hörmetine salih ve saliha kullarının duaları yüzü suyu hörmetine gönlümüzde bulunanları hakkında ve hakkımızda hayırlısıyla nasip eylesin inşaallah selametle paşam Allah c.c. emanet

zerre kadar faydam olduysa helali hoş olsun, zekatın bol olsun inşallah muhafık olrsun hayırlı cumalarr...

hak nedemek ustam varsa hakkımız helali hoş olsun siz dğerli utalarımızdan
öğrendiğimiz kadarıyla elimizden geldiğince yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere
asıl siz değerli ustalarımız hakkınızı helal ediniz allah,a emanet olunuz.

Eline sağlık @kervan07 ustam.
Konunuz bir hayli verimli oldu. Demekki burda kimse kaya falcılığı yapıp boş beleş atıp tutmuyormuş. Buda birilerine iyi bir kapak olmuştur artık.
Teknik olarak çözümü zor olan bu tip yerler için en önemli etken iyi gözlemlemek ve parçaları yerlerine oturtabilmektir. Tabi kişinin tecrübe ve birikimide cabası.
Ayrıca ale t kullanımı olmassa olmazıdır.
Doğal olanla olmayanı ayırt edebilmek, doğaya uydurulmuş kıvrımları cımbızlayabilmek, ustalık budur. Çok şükür mekanda da bu ustalarımızdan bolca var.
Tekrar Kutlarım
Selametle

ben murc dan çıkma hiç bir şey göremiyorum diyenlere kapak olsun:) gerci onlar bu forumda tutunamadılar çünkü niyetleri farklıydı,huzur bozmakdı. allahıma çok şükürler olsunki altın değerinde ustalarımız var ve bu aile ortamını koruyorlar...allah mutluluğumuzu daim eylesin....amin

Üst Alt