Define yeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Bak sevgili Ustam @Kader25 gibi naif bir insana ((hikayemi anlatıyorsun demek ))) hiç yakışık almamış. Hiçbir ustamız Bu sitenin maaşlı elemanı değil

dardanos

BAKMAKMI GÖRMEKMİ ????...
Super Moderatör
Aslında daha çok yazacak şeyim var da kendimi zor tutuyorum sevgili Kader 25 ustamız nezaketinden dolayı size bir herhangi bir cevap vermemiş Bu da onun büyüklüğünü gösterir benim kendi yaşım 64 biz bu sitelere yorumlarımızı başkalarından laf işitmek için yazmıyoruz bilgi istiyorsanuz insanları tersliyorsunuz Sizce reva mıdır bu söyler misiniz bana ..Biraz daha üslubunuza dikkat ediniz sizler için yapılan emeklere de saygılı olunuz hiçbir ustamız burada maaşlı eleman değildir kendi içlerinden geldikleri için gönüllü olarak burada sizlere bilgi aktarmaktadırlar bu konuya cevap yazacaktım Fakat bu yazdıklarınızı gördükten sonra vazgeçtim çünkü değmeyecek olduğunu gördüm Lütfen tekrar ediyorum Biraz saygı biraz sevgi biraz hoşgörü kişileri kırmadan dökmeden notumuzu Düşelim teşekkür ederim

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
...

Abi hikaye mi anlatıyorsun ne diyorsun Allah aşkına bu konular da hiç bi bilgim fikrim yok bu sayfa da bilgi almak için yazıyorum sen bana hikaye anlatıyorsun
Burada hikaye çoktur, bazıları sever bazıları sevmez. Sevmeyenleri zorla burada tutmak gibi bir zorunluluğumuzda yok. Gerçekleri başka yerde aramanız için engel de yok. Üslup bilmeyen, yardımcı olmaya çalışana ukalaca cevap verenlerin burada yeri yok. Sizi süresiz yasaklıyorum.

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Konu sahibinin konusu yetkili arkadaşlar tarafından geçerli sebepten banlanmasından dolayı tarafımca kilitlenmiştir. Başka bir isim ile yeni bir üyelik alabilir aynı konuyu aynı içerikle tekrar açabilir nezaket ve kurallar çerçevesi çizgisinde tekrardan aramıza katılarak devam edebilirsiniz. Banlanıp tekrar gelen her üye için tekrar tekrar yeni sayfa açar geçmişiyle mukayese etmeyiz.

Konu kilitlenmiştir.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Dere taşlarının hiç olmaması gerektiği yerlerde neden göründüğü ile alakalı 3 farklı meseleden örnekler verdim.
Konu sahibi arkadaşımıza meramimi iyi anlatamamısim. O da konuyu anlamayınca mevcut cevabı verdi. Bende yazdıklarımı silip özür diledim.

İletisimsizlik ülkemizin büyük sorunlarından. Bazan hane halki ile de yaşanabiliyor.

Yanlış usul ve uslub kullananları bir şekilde iletişim çizgisine davet etmek gerektiğine inanıyorum.

Açılan konuya 2 şekilde müdahil olmuyorum.
1-O konu ile alakalı bilgim ve tecrubem ve görüşüm yoksa.
2-Konuyu açanın üslubunu ve yaklaşımını beğenmediysem yazmıyorum. Cumle ve kelimeler üslubu ele veriyor.
Bunlar benim şahsi tercihim.

Şahsıma gösterdikleri teveccuhden dolayı da kıymetli ustalarima, agabeylerime teşekkür ederim.
Konu sahibi kardeşimiz çok genç olabilir, sitemizin insicamini bilmiyor olabilir. Konuları okudukça, konular açtıkça o da sitenin üslubuna alışır.
Bu site iyi ve güzel gönüllü insanların sitesi. Gönlü kara biri bile gelse zamanla onunda gönlü güzelleşir. Zira insan bulunduğu ortama illa uyar, belki biraz zaman alır.

Ve-s Selam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt