definede SAYILAR VE İKİLEMLERİ | Define işaretleri ve anlamları

definede SAYILAR VE İKİLEMLERİ

favoriturk

Kullanıcı
bunu çokça okuyorum ama kimse neyin nasıl çözüleceğini anlatmıyor genelde bilgi bir yerden kopyalanmış yayınlanmış bu ikilemlerin veya sayıların karşılıklarını kim nasıl tespit etti aşağıdaki örneğe göre bunun çözümü sayı karışılığı nasıl bulunuyor bilen varsa yazabilir mi anlatabilir mi

Taşın altında 40 adet para 1 kolye 1 tabanca

burgaz

Kullanıcı
bunu çokça okuyorum ama kimse neyin nasıl çözüleceğini anlatmıyor genelde bilgi bir yerden kopyalanmış yayınlanmış bu ikilemlerin veya sayıların karşılıklarını kim nasıl tespit etti aşağıdaki örneğe göre bunun çözümü sayı karışılığı nasıl bulunuyor bilen varsa yazabilir mi anlatabilir mi

Taşın altında 40 adet para 1 kolye 1 tabanca
ben 40 para goremedim usta.resim nerede....?

favoriturk

Kullanıcı
Araştırmanı cihazla orada yap çeşmeye zarar vermeden kolay gelsin...
üstadım teşekkür ederim çeşme bilgisi var zaten benim öğrenmek istediğim farklı çeşme olgusuna hangi mantık ile ulaşıldığı 4+1 toplayıp 5 yapıp çeşme pınar olarak karşılığını mı buldunuz amacım ilimi öğrenmek yani hesaplamanın detayını öğrenmek istiyorum mümkün se

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
üstadım teşekkür ederim çeşme bilgisi var zaten benim öğrenmek istediğim farklı çeşme olgusuna hangi mantık ile ulaşıldığı 4+1 toplayıp 5 yapıp çeşme pınar olarak karşılığını mı buldunuz amacım ilimi öğrenmek yani hesaplamanın detayını öğrenmek istiyorum mümkün se
Aynen dediğin gibi...

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Bu işin ilmini bilen yazmaz bu iş böyle bencildir seni hedefe ulaştırmak istese alakasız yerlerden geçirir sonra hedefe getirir amaç bilgi ilim mezara kadar onda kalsın

Üst Alt