definede SAYILAR VE İKİLEMLERİ | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

definede SAYILAR VE İKİLEMLERİ

TRUVA

Admin
Bu sayilara bakmaz oldum fakat yine beni sayilara bulasturacaksiniz. Sayilar eskiya belgelerindeki sifrelerdir. Ana sayilarin disinda hesaplamalar vardir.
Araziyi sayisal incelemek gibi birsey. Parsel ada gibi.

favoriturk

Kullanıcı
Bu sayilara bakmaz oldum fakat yine beni sayilara bulasturacaksiniz. Sayilar eskiya belgelerindeki sifrelerdir. Ana sayilarin disinda hesaplamalar vardir.
Araziyi sayisal incelemek gibi birsey. Parsel ada gibi.
üstadım bu şifreleme taktiğini öğrenmek istiyoruz herkes sayıları yazıyor karşılığını yazıyor ama kimse açıklamasını yapmıyor kopyala yapıştır yapıp konuyu paylaşıyor bilen anlatsın öğrenelim ama kimse de bunu anlatamıyor yani bir kaç örnek eşkiya belgesini burada bilen anlatsa veya vs vs herkes faydalanır

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
bunu çokça okuyorum ama kimse neyin nasıl çözüleceğini anlatmıyor genelde bilgi bir yerden kopyalanmış yayınlanmış bu ikilemlerin veya sayıların karşılıklarını kim nasıl tespit etti aşağıdaki örneğe göre bunun çözümü sayı karışılığı nasıl bulunuyor bilen varsa yazabilir mi anlatabilir mi

Taşın altında 40 adet para 1 kolye 1 tabanca

buradaki 40 adet para 40 adımda olabilir,
1 kolye 1 metre derinlikte olabilir, dairesel olarak bakarsak bir kuyu diyebilir vb..
1 tabanca dikkatli olman gerektiğinide söyleyebilir.

bunları kesinkes bilebilecek kişi yada kişiler bunu gömenlerdir.

arşivimi kontrol edicem, seni çok iyi anladım. eğer bulursam paylaşıcam. çok değişik bir hesaplama yöntemi daha vardı. sözel olarak duyduğum fakat aklımda kalmayan. verilen sayılar neticesinde yapılan matematik işlemi sonucu altın oranı buluyorduk, hesap altın oranı çıkarırsa yer doğru yerdi. yazarken kolay gibi geldi ama bu hesabı tamamen unutmuşum. cidden unutmuşum. senin sorduğun şeklin bir hesabı vardı, ben hesabı bilmiyorum. yani şu örneği hesapla dersen yapamam. fakat benzer belge bilgilerine göre hesap vardı. biryerden aldım ama nerden aldım onu bile hatırlamıyorum. dur bakalım çıkacakmı arşivden. bugun yarın yazarım.

favoriturk

Kullanıcı
buradaki 40 adet para 40 adımda olabilir,
1 kolye 1 metre derinlikte olabilir, dairesel olarak bakarsak bir kuyu diyebilir vb..
1 tabanca dikkatli olman gerektiğinide söyleyebilir.

bunları kesinkes bilebilecek kişi yada kişiler bunu gömenlerdir.

arşivimi kontrol edicem, seni çok iyi anladım. eğer bulursam paylaşıcam. çok değişik bir hesaplama yöntemi daha vardı. sözel olarak duyduğum fakat aklımda kalmayan. verilen sayılar neticesinde yapılan matematik işlemi sonucu altın oranı buluyorduk, hesap altın oranı çıkarırsa yer doğru yerdi. yazarken kolay gibi geldi ama bu hesabı tamamen unutmuşum. cidden unutmuşum. senin sorduğun şeklin bir hesabı vardı, ben hesabı bilmiyorum. yani şu örneği hesapla dersen yapamam. fakat benzer belge bilgilerine göre hesap vardı. biryerden aldım ama nerden aldım onu bile hatırlamıyorum. dur bakalım çıkacakmı arşivden. bugun yarın yazarım.
zahmet olacak ustam faydalansın herkes yani herkes bildiği kadarın yazarsa bunları anlamak daha iyi olur saklayınca kimseye faydası olmaz emeğin cevabın için teşekkür ederim

Üst Alt