Defineyi Buldum Dersin

A21MEDLi

Admin
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
4,025
Beğeni
9,205
Puanları
113
Aleykümselam usta Allah c.c. sizlere bağışlasın,cesur kızınız güzel demiş defineyi buldum dersin,bu kelimede 2 şey saklı.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
SEVGİLİ YEĞENİMİZİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM. ALLAH anneli babalı hayırlı bir ömür verir inşaallah. kendisi gibi bahtr da açık olsun.
AMEDLİ ustamızdan başka kızımızın sözlerine kimse cevap vermemiş. oturduğu kayaya dikkatlice bakarsanız çok şey ifade ettiğini görebilirsiniz. koyma ve işlenmiş kaya RAMAZAN kardeşim. odadan aşağısını da kabul etmem.nasıl tespit yaparsın bilmem.resim paylaşmak yeni sitemde mümkün olmuyor. açıyoruz ama yükleyemiyoruz. onun için çizim yaparak ben paylaşamıyorum.
 

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,502
Beğeni
16,956
Puanları
113
Konum
İstanbul
selamunaleykum,

öncelikle değerli ve içten güzel yorumlarınız için gönülden tesekkur ederım. eksik olmayın, gercekten bu özgün ifadeler beni çok mutlu edıyor, yakınlık ve samımıyet görüyorum, dostlukların böyle başladığını biliyorum. rabbim iyilik yakınlık versın inş.

değerli medli ve ikizceli ustam, dikkatlerınız ıcın tesekkur ederım, dede mezarının uzerınde cekılmıs bir fotograf bu, dede mezarınında gercek oldugunu sanmıyoruz doğrusu. bu arada ikizceli ustam, resim yukleme sistemını sımdılık eski haline aldık.
bura ile alakalı elimde olan resımlerın tamamını bir konu altında paylaşcam. ayrı ayrı paylaşıp farklı yerler gibi lanse olsun ıstemıyorum, eğer birşey oldugunu düşünüyorsak hepsi iç içedir.

selametle inş.
bu konu altında define ile alakalı devam etmiyelim, amacım kızımın anlamlı sözünü sizlerle paylaşmak istememdi.

sevgi ve saygılarımla.
 

berkant

Kullanıcı
Katılım
28 Temmuz 2016
Mesajlar
21
Beğeni
30
Puanları
13
Selamünaleyküm,

Benim büyük kız, benimle araziye çıkmak istedi. Kırmadım gel dedim. Çıktı kayanın üstüne, resmimi çek baba dedi, çektim bir iki resim. Definemekani.com a koyarsın :) defineyi buldum dersin dedi :(
Bir yandan tebessüm ediyorum diğer yandan bana taş mı atıyor diyorum.

Kızım 9 yaşında ellerinizden öper

dabb320804787ae23f13ec10be605a41.jpg


SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
allah kaderini güzel yazsın allaha kul vatanına hayırlı bi evlat olsun.
 
Üst