değerli arkadaşlarım dostlarım bu forumun güzel insanları uzun bir süredir gerek sağlık problemlerim gerek bilgisayarımın taşınabilir hard diskinin kendini bilmez işgüzar birisinin düşürmesi sonucu verilerimin bir çok şahsi geri getirilmesi çok zor olan bilgilerimin aile fotograflarımın hepsinin pert olması moralimin sinir sisteminin bozulması nedeni ile foruma gereken ilgi ve alakayı gösteremedim kusuruma bakmayın inşallah bundan sonra yine sağlıklı bir şekilde katılım sağlamaya gayret göstereceğim özellikle özelden bilgi istiyen arkadaşlar sormak istediklerinizi lütfen forum sayfasında sorunuz özelden sormayınız bizleri zan altında bırakıyorsunuz diğer bu işi bildiğini iyi bildiğim arkadaşlar sizler niye yorumlarınızı paylaşımlarınızı bir anda bıçak gibi kestiniz hadi benim maazeretim var sizlerin neyiniz var niçin forumun başarı grafiğini düşürüyorsunuz birilerine kızgınlığınız kırgınlığınız varsa bunu foruma yansıtmayınız her kes yorumlarında hür iradesine sahiptir beğenilir beğenilmez uygulanır uygulanmaz birisi sizin yaptığınız paylaşımınızın aksi yönde yorum yapmış ise siz ona kırılmayınız paylaşım yapan kişi aklı selim sahibidir dener inceler uygular netice alır veya alamaz o onun şansı dır nasibi varsa alır yoksa alamaz ama pireye kızıp yorgan yakmayınız şu anda bu konunun en iyisi olan bir forumun müdavimlerisiniz aramızda seçme konunun en iyi yorumcuları paylaşımcıları var ama havaların soğuması sahaya çıkışların azalması eldeki donelerin paylaşımları ve sonuçlarının araştırılmasının tam zamanı evet beni bizi bizleri seven ustalar dostlar kardeşler hadi bu üzerimizdeki eskilerinde dediği gibi ölü toprağını atalım cevapsız kalan konuları cevaplandıralım fotografsız sadece anlatıma dayalı konuları forumdan kaldıralım tek fotograflı sadece işareti gösteren konuları cevaplamayalım vakit harcamıyalım ben şahsen işareti yakından uzaktan fotgraflanmamış işarete sırtını dönerek arkası önü sağı solu manzara fotoğrafları olmayan konulara yorum yapmıyacağım.......çünki diğer davranışlar sanki sınama deneme sorusu gibi geliyor bana.................hepinizi seviyorum hepiniz Allah a emanet olunuz şansınız açık nasibiniz bol olsun..................