Değerli Arkadaşlarım Dostlarım Bu Forumun Güzel Insanları | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Değerli Arkadaşlarım Dostlarım Bu Forumun Güzel Insanları

Warning

Kullanıcı
Cantar ustam geçmiş olsun Allah cc acil şifalar ihsan eylesin tekrar dan sizi sitede görmek güzel hdd düştüğü vakit kafa vurma dediğimiz optik okuyucular dengeyi bozup hdd mini cd leri Çizme girişiminde bulunabiliyor
Fakat optik okuyucu tam rayından çıkmadıysa baya bilgilerinizi kurtarabilirsiniz selametle Allah'a emanet

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
muhterem ustam öncelikle sıhhatinizin iyi olmasına sevindim. sonrada katılımınıza.
RABBİM den niyazım,hep birlikte huzur içinde paylaşımlarımızın kesintisiz olmasıdır.
sağlık ve sıhhatli huzurlu yarınlar temennisiyle.

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Çok çok geçmiş ve birdaha da olmayacak olsun sağlık sorunlarınız İNŞAALLAH Cantar Ustam

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
inşaallah sıkıntılarını aşmışsındır. senide çok özledik. hep beraber nice güzel günlere...

evet ikizceli ustam bir çok sıkıntıları aştım. artık şükür halimize ki süper durumdayım. hem moral olarak hemde ;) işler yolunda. ayrıca bir güzel gelişme ise, işyerimdeki bilgisayarımı değiştirdiler, kasa değişince artık sitemize girebiliyorum. önceden bu şansım yoktu. sitemizi işdeki bilgisayardan engellemişlerdi. şu an yeni kasa ile engel kalkmış. şimdi ise sitemiz resim yükleme modülü haricindeki resimleri göremiyorum ama olsun bunada şükür. sadece sitemizdeki resim.defineforumu yazanlar görünüyor. :)

artık işyerindende girebildiğime göre kısmetse daha uzun zaman birarada olabileceğiz. gündüzleri de zaman buldukça gözüm sitemizde olacak. ben de siz dostlraımı o kadar özledim ki muhterem abim. kısmetse artık bol bol hasret gidereceğiz.

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
harbici dostum, senin adına çok sevindım. hakkındaki güzel gelişmeler için cok mutlu oldum. Allah c.c daha iyi etsin dostum.
iş yerşnde görünmeyen resimler ile alakalı birkaç tiyo verebilirim. ;)

Üst Alt