Değerli ustalarim yorumlarinizi bekliyorum | Define işaretleri ve anlamları

Değerli ustalarim yorumlarinizi bekliyorum

MustafaReis16

Kullanıcı
Değerli üstadlarim ustalarım
Elimde olan bu bölgede Kaya'nın karşıdan çekilmiş olduğunda 2 3 adet insan figürü bulunuyor
Kayanın yandan çekilmiş hali ise yatan bı insan figürü beliriyor
Kaya'nın üstünde ise dama işareti var
Damanin 3 adım altında ise hayvan bağlama yeri var
Hayvan bağlama yerinin 5adim gerisinde ise şu birikimi olan bir yer var
Ekstra olarak koltuk taşına benzettigimiz yer vardır
Kaya'nın üstüne çıktığımızda onu düz bir uçurum olup arkası düzlük bir alandır
Kaya'nın sol kenarinda devrilmiş taşlar var

Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim görüşleriniz benim için çok önemlidir

Ekli dosyalar

• 1000018884.jpg
    1000018884.jpg
    560.2 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000131023.jpg
    1000131023.jpg
    327.5 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000131109.jpg
    1000131109.jpg
    506.7 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000131089.jpg
    1000131089.jpg
    562.7 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000131038.jpg
    1000131038.jpg
    357.1 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000131014.jpg
    1000131014.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 10

tuarec

Vip Üye
dama taşı denebilirmi üç taş oyun taşına bilmiyorum ama su içen domuz ve öteki hayvanı gördum bir tanede koltuk var 2 tane daha koltuk varsa iyi yoksa tek koltukta çalışılr koltuga otur kol konacak yerei olmayan yöne bak önüne bak arkasına bak ayak yerine bak

Keban23

Kullanıcı
Değerli üstadlarim ustalarım
Elimde olan bu bölgede Kaya'nın karşıdan çekilmiş olduğunda 2 3 adet insan figürü bulunuyor
Kayanın yandan çekilmiş hali ise yatan bı insan figürü beliriyor
Kaya'nın üstünde ise dama işareti var
Damanin 3 adım altında ise hayvan bağlama yeri var
Hayvan bağlama yerinin 5adim gerisinde ise şu birikimi olan bir yer var
Ekstra olarak koltuk taşına benzettigimiz yer vardır
Kaya'nın üstüne çıktığımızda onu düz bir uçurum olup arkası düzlük bir alandır
Kaya'nın sol kenarinda devrilmiş taşlar var

Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim görüşleriniz benim için çok önemlidir
yüksek değerli, zengin mezarları veya yeraltı odalarını temsil eden önemli sembollerdir şimdi hocam koltuğa oturdum karşina bir manzarayi al bakalım dikkatini ne çekiyor baktın manzaraya manzara gayet güzel çayini al izle 😀 koltuğun arka kısımları 50 MT ön kısımlarını mutlaka araştır sağ bölüm sol bölüm kısaca etrafını incele bu bölgede deyerli zengin mezari var artı mahsen olma itimali çok yüksek güzel bir cihaz ile tek atiş yap ama

MustafaReis16

Kullanıcı
Te
yüksek değerli, zengin mezarları veya yeraltı odalarını temsil eden önemli sembollerdir şimdi hocam koltuğa oturdum karşina bir manzarayi al bakalım dikkatini ne çekiyor baktın manzaraya manzara gayet güzel çayini al izle 😀 koltuğun arka kısımları 50 MT ön kısımlarını mutlaka araştır sağ bölüm sol bölüm kısaca etrafını incele bu bölgede deyerli zengin mezari var artı mahsen olma itimali çok yüksek güzel bir cihaz ile tek atiş yap ama
Tesekkur ederim hocam

MustafaReis16

Kullanıcı
Teşekkür ederim hocam

MustafaReis16

Kullanıcı
dama taşı denebilirmi üç taş oyun taşına bilmiyorum ama su içen domuz ve öteki hayvanı gördum bir tanede koltuk var 2 tane daha koltuk varsa iyi yoksa tek koltukta çalışılr koltuga otur kol konacak yerei olmayan yöne bak önüne bak arkasına bak ayak yerine bak
Teşekkür ederim hocam

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Güzel yerleri tespit etmişsiniz.
Herbiri bir sistemle yapılan yerler.

Bizler her sistemi birebir bilemiyoruz.
Bilebilsek tek fotoğrafta ne yapacağınızı
Hangi yöne bakacağınızı
Kaç metre kaç adım gideceginizi
Orada neleri goreceginizi
Alternatifleriyle yazabiliriz.

Bu nedenle yardımcı olabilmemiz için detay ve 4 ana yönden yakın uzak manzara fotoğrafları istemekteyiz.
Bu fotoğrafların içinde bizim bildiğimiz nirengi noktalarını görmek sizin konu ile alakalı alanı daraltmaniza yardımcı olacaktır. Bu yardım kıymetlidir. Zamandan ve finansmandan kazanç sağlayacaktır.

Buradaki her işareti ve figürü aşağıdaki konu ışığında detaylandirip güzel bir sunum yapmalısınız.

Kolay gelsin.

@
❤️

SiyahBeyaz

Vip Üye
Zemin altı galeriler var burada. Giriş 5 Nolu Resimdeki adamın baktığı istikamette olucak. Büyük iş. Altta içi toprak dolu odalar da çıkacaktir büyük ihtimal. Yeraltı şehri gibi düşün çıkarken en son doldurup kapatıp mühürleyip çıkıyorlar... Soyulmadiysa çok zengin.... Sağlam bütçe ister burasını açmak... Aynısı Ankara Gölbaşında var 🙂

Üst Alt