Değerli ustalarim yorumlarinizi bekliyorum

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Alan delhize çok uygun. Bana sadece bu hayvan bağlama dediğin halkayı göster, nokta o zaman ortaya çıkar

Alacamlı55

Kullanıcı
slm arkadaşım dama taşının olması bir dehliz tünel mezar gibi şeyleri simgeler işaretlediğim yerdeki kayaları kople kaldır ordan gir her nereye gidiyorsa çizginin içindeki taşların hepsi koyma ve girişi kapamış..
mrb kardeşim seninle aynı fikirdeyim
yorumunu gördüm
giriş orası

drapeta

Kullanıcı
mrb kardeşim seninle aynı fikirdeyim
yorumunu gördüm
giriş orası
işi ağır gibi duruyor ama normal toprak teviyesini göz izasından anlarsın çalışmaya değer bir yer umarım sadece kapıyı açmakla işi biter bu tip yerlerde noktaya ulaşmaman için her türlü tedbir alınır buraya yapanlar tarafından.. biraz dikkatli bakınca alel acele kapatıldığı anlaşılıyor buda kolay açılır kapıdan sonrada fazla işinin olmadığını gösterir bence değer açmaya...

MustafaReis16

Kullanıcı
işi ağır gibi duruyor ama normal toprak teviyesini göz izasından anlarsın çalışmaya değer bir yer umarım sadece kapıyı açmakla işi biter bu tip yerlerde noktaya ulaşmaman için her türlü tedbir alınır buraya yapanlar tarafından.. biraz dikkatli bakınca alel acele kapatıldığı anlaşılıyor buda kolay açılır kapıdan sonrada fazla işinin olmadığını gösterir bence değer açmaya...
Senin fikrin nedir üstadım bana yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor ne yapabilirim

drapeta

Kullanıcı
Senin fikrin nedir üstadım bana yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor ne yapabilirim
elinde ne kadar resim varsa bura ile alakalı yuklersen daha detaylı bakılıp kolay bir yolu olup olmadığına bakılırdı yıgma dediğimiz yerdeki taşlardada fugurlar var gıbı burdan anlaşılan o taşları kaldırıp altına bakmak oda agır iş gıbı duruyor ama değermı deger.

Üst Alt