Degirmen taşı kesdik yarım bırakdık

Concuk

Kullanıcı
Kaya MEZARI burası, Yani eskiya ile bir alakasi yok, Kaya mezarlarinin disindaki bu resimler mezardakini , bazan Kurban ,Bazan AGIT, bazan AYİN gibi resimlerle anlatiliyor herhalde ,Buda öyle,

BIRDE OZELLIKLE belirteyim burda bir konunvar, Konunun icine ayrica konu acmayalim ,Anlataginiz herneyse konu acin lütfen ,Yanlis anlamayin bu resim ler bu konuda arasan bulamazsiniz,Kimse göremez, Yorumsuz kalir,

@GÜLBAHÇELi usdam yardimci olur herhalde
kardeş çözüm aradığım yok sana bilgi veriyorum senin belgelerde aradığım ama neye benzediğini bilmediğin oynayan kızlar bunlar
kırmızı ile kapattığım sadece yazı
neyin kaya mezarı kaya mezarı hiçmi görmedik:D

balkaya34

Vip Üye
kardeş çözüm aradığım yok sana bilgi veriyorum senin belgelerde aradığım ama neye benzediğini bilmediğin oynayan kızlar bunlar
@Concuk Bu resmin Eskiya belgelerindeki kizlarla uzakdan yakindan hicbir ilgisi alakası yokdur, Bular ANIT MEZAR sitelleridir ,
Benim dediğim resimler bir kapı gibi bir tas uzerinde yapilmis dikme tas üsdünde resimlerdir ,Seninkiler Ana kayada mezar,

Concuk

Kullanıcı
Bu resmin Eskiya belgelerindeki kizlarla uzakdan yakindan hicbir ilgisi alajasi yokdur, Bular ANIT MEZAR sitelleridir ,
sende haklısın böyle gelmiş böyle gider
bana oynayan kızları göstersene bir resimle ,hiçbirşeye benzemeyen taş gösterme ha
yada resmi geçtim neye benzer tarif et mesela kaç kız var nasıl oynarlar nasıl bir taşta olur

balkaya34

Vip Üye
sende haklısın böyle gelmiş böyle gider
bana oynayan kızları göstersene bir resimle ,hiçbirşeye benzemeyen taş gösterme ha
yada resmi geçtim neye benzer tarif et mesela kaç kız var nasıl oynarlar nasıl bir taşta olur
@Concuk Yazfigimi okumamissin ,Isdersen bir oku ,Bu tasi ben gormedim bu tası Mubadeleden sonraki burada etrafa yerlesenler goturup Ev ,Ahir gibi yapılarda kullanmislar yani yerli tas degil ,Ben bunu gormedigimi yazmisdim, zaten oku hele bir,

Concuk

Kullanıcı
@Concuk Yazfigimi okumamissin bu ,Isdersen bir oku ,Bu tasi ben gormedim bu tası Mubadeleden sonraki burada etrafa yerlesenler goturup Ev ,Ahir gibi yapılarda kullanmislar yani yerli tas degil ,Ben bunu gormedigimi yazmisdim, zaten oku hele bir,
tamam işte bende gördüğümü söylemenin yanında resmini koyuyorum resimde oynayan kızlar var delilli ıspatlı
ama sen bu değil diyorsun o zaman neye benzediğini biliyorsun
ha biliyorsan tarif et diyorum

balkaya34

Vip Üye
tamam işte bende gördüğümü söylemenin yanında resmini koyuyorum resimde oynayan kızlar var delilli ıspatlı
Srn yine okumamissin ,Ben tarif etmişimya

balkaya34

Vip Üye
Senin koydugun resmi kirmiziya boyamıssin Okunmuyor , biraz büyüttüm ama ne oldugu yinede belli degil ama yazdigim gibi o mezar yani anıt mezar bunlar, resimlerde var ,da kapali ,

balkaya34

Vip Üye
Mezari hicmi gormedik demissin de görmüşşun gormemissin bilemem , Hem bunu neden bana yazıyorsun benimle bir derdinmi var, Pek.oyle bilgi alis verisi yapacak gibi yazilarada benzemiyor yazdiklarin, Derdin ney ?

Üst Alt