Taşı yıkadım su çekmesi renk değişimi olmadı balyozla boşluk tespiti yaptım dedektör tuttum sonuç olumsuzTaşı yıka bir horosan olabilir Nemli kalırsa anlarsın
Sıra onda ustam teşekkür ederimTaşın altında olma ihtimalini değerlendir derim...
Dedektör sarıda kör zaten Ben gözüne sokuyorum anca ötüyor Lakin paslı demir olsun af yokTaşı yıkadım su çekmesi renk değişimi olmadı balyozla boşluk tespiti yaptım dedektör tuttum sonuç olumsuz
bu işaretleri gösteren RABBİMİZ dilerse olurDedektör sarıda kör zaten Ben gözüne sokuyorum anca ötüyor Lakin paslı demir olsun af yok
Selam @Sarp. Sunumunuz cok güzel olmuş, Benim gibi acemi olmadiginizi anladım , Başarılı olursunuz INŞAALLAHbu işaretleri gösteren RABBİMİZ dilerse olur
herşeyin hayırlısı nasip eder inş.Allah
Roni ustam bilginizden ve tecrübeniz benim için önemlidir. yazdıklarınız doğrudur.bu işaretleri tamamen tesadüf eseri gördümBuna işaret olarak bakmak sizin için sadece zaman kaybıdır. Zira bu kil alalımlı melez doğa sebepleri sonucu oluşmuş yapay bir kaya modeli. İçerisinde yoğun miktarda dere kumu kil çamur taş parçacıkları vs bulursunuz. Ayrıca mineral saklamada hayli elverişli bir türdür. Yani bor, çinko,bakır,civa,demir,bakır …….. vs. Bir çok elemente ait minerali barındırabilir buda normaldir.