Dev bır hac ısaretı | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Dev bır hac ısaretı

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Cevap: Dev bır hac ısaretı

sevgili ersan ,çiftlimi ,dörtlümü kullanıyorsun bilmiyorum. ayrıca istenileni ne derece alabiliyorsun onuda bilemem.çizdiğin yer zaten banko.resimde görüldüğü gibi. yalnız diğer uclarda açık. bir nokta için bu kadar büyük yapılmaz. zihnini bir yere odaklama. enerciyi insandan aldığı için etkilenir.farklı ve güzel şeyler düşüncesi içinde etrafı güzel taramalısın.boşluk aldığın yerden diğerlerine geçiş bazende altında katlıda çıkabilir. böyle bir olayda tek bir noktaya hiç rastlamadım. sadece dönemsel ve bölgesel farklılıklar olayı değiştirme olasılığınında bilinmesi gerekir. senin incelemen bunlarıda açığa çıkartacaktır.
sağlıcakla ALLAH a emanet olunuz.

ersan

Vip Üye

merhaba rehber usta ben tek kisilik ,,gumus ,,cubuk kulaniyorum cok seneden beri belki de 10 sene var birde bosluk icin cubuklarim da ayri ici bos plastik boru kulaniyorum -hayata bir boslu kacirmazlar mezarlarda.ustam sena bir sorum olacvak dun gezmeye ciktim makineylen birde cubuklarlan beni bir yerde guturduler cubuklar iyin birde sinyal verdi makine ama tel almiyorum buyle yere giderken onustan resme cakmadim .taslar aynen buyle dizik eretraf kaya mezarli.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

muhterem kardeşi,m. ikili tek kişilik,L şeklinde olanlarla tecrübeli bir kullanıcı, dünya yaratıldığından günümüze ,ister toprak ister kaya olsun,açılıp kapatılmış ,küçükte o0lsa her yapıtı çok rahat tesbit eder. üstten çapını ve derinliğinide öğrenir.
soruna gelince,yazılarını anlamakta zorlandım biraz. anladığım telefon olmadığı için resim alamadın.çektikleri yere gittin üç kaya ,bunlar tamam. sinyali neyle aldınız,anlayamadım.
çiziminden,taşların sinyal aldığın taraf, dizilişe göre hilalimsi oluşumun iç kısmı olması güzel. kayaları hilal şeklinde traşlayarak, senin çizdiğin şekli vermiyorlarmı,ayni anlamdadır.
bazen bu üçlü kayaları sac ayağı şeklindede görebiliriz. ortası hedeftir ve malzemedir.
resim alırsan ilerleyen zaman içinde tekrar daha sıhhatli yazmaya çalışırız inşaallah.
sağlıcakla ALLAH a emanet ol.

MURATS44

Kullanıcı

Buna benzer yanyana dizilmiş bir yerde ben biliyorum. taşlar şekilsiz ama büyük kayalar buna benzer bir şekilde dizili duruyor. eğer bunda bir sonuç çıkacaksa bende başlayayım bu işe. :)

ersan

Vip Üye

rehber ustam cok yakin zamanda kismetse resimini cekecem taslar trasli o yerin hem o sinyal verdi yerrin ustundeki otlar sari kurumus.

Üst Alt