Deve Işareti | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Deve Işareti

adaletli

Kullanıcı
Develerin etrafını sağını ve solunu ve develerin kalacağı otlancagi düzlüğü han yerini yolun kenarındaki binek taşlarını develere yakın çakıl. Yığınlarını sulamak için kullandıkları gozesini iyice araştır anla yada resimle illaki gözüne kestirdi gin bişey olacak

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın ustam havalar düzelir düzelmez dediginiz verilere bakıp resimlicem inşallah

ertug

Kullanıcı
adeletli kardeşim boynundaki çanı sallanıyor çandaki müjdeyi alsan şimdilik sana yeter önce dedektörle bak saygılar

ertug

Kullanıcı
kardeşim işaretleme işinden anlamıyorum tarif edeyim tam boynun altında ön tarafta üçgen şeklinde kabarta var üzerinde el işçiliği var taşın rengi farklı horasan yapım olabilir

Affection

Kullanıcı
Ustam devenin sağ sol ön ve arka kısmını detaylı fotoğraf çekmen gerekiyor.
Daha sonra baktığı yönü devenin bakış hizasından ve hemen sağ ve soldan geniş çaplı alman gerekiyor.
Devenin yanına giderek üzerinden saçma gibi gözüksede bir takım kesikler veya çizikler ara.
Devenin yanında kaya göremedim ama arka kısmı biraz yüksekte duruyor zarar vermeden oradaki toprağa biraz eşele bakalım kıç kısmında başka bir işaret çıkacakmı.
Baktığı yönde gözle anlayabilirsen tümsek, varsa eski kurumuş dere gibi birşeyler ara.
Tepe varsa fotoğrafını çek yada baktığı yönde hafiften tümsekler varsa oralarda bir gezin derim varsa büyük kayaları yada yerdeki kayaları bir incele.
Daha yeniyim ama bu deve konusunda bir deneyimim var benim baktığım mermer'di figürlerde sabitti ama ne olduysa hedefe göre hareket edemedim beynim durdu orada.
Çubukla birde o devenin oraları kontrol et hediyesi filan varmı diye araştır.
Bölgenin tarihini biraz araştır derim kimler varmış, bu kavimlerin kendine has işaretlerine.

MAVRAN

Vip Üye
Adaletli Ustam develer mutlak birbirine benzer, sizin devenizde LACİVERT USTAMIN devesine nekadar çok benziyor gölgesine kadar aynı.
Gerçekten ilginç.

adaletli

Kullanıcı
img-20170101-wa0005-d5ba0.jpg

img-20170101-wa0012.jpg

ustalarımdan yardım beklıyorum saygılar
773499161857.jpg

ilk resmin diğer taraftan görünüşü

Üst Alt