Deve oyma murç izleri | Define işaretleri ve anlamları

Deve oyma murç izleri

**seyyah**

Kullanıcı

Kod:

SELAM ARKADAŞLAR BU RESİMLER DEKİLER DEVE DEDİĞİM KAYANIN SIRTINDA 4/4

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: Deve oyma murç izleri

alınmadı ise şayet parası vardır bunun.

ama arkadaşım bir zahmet geniş açı foto ver. neden geniş açılı resim yok. neden uzaktan net göremiyoruz başını sonunu yanını?

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

isaretin kaliteli ozaman bi isaretin derinligini vede 15 metre dogusunun resimlerini paylas elbet bir bildigimiz vardir yada neler var bileyim pusula ile bak sonra bosuna 5 metrede su cikarirsin. deve degilde yilana benziyor

Son düzenleme:

**seyyah**

Kullanıcı

alınmadı ise şayet parası vardır bunun.

ama arkadaşım bir zahmet geniş açı foto ver. neden geniş açılı resim yok. neden uzaktan net göremiyoruz başını sonunu yanını?

usta yorum için teşekürler resim atmaya çalişacam ama göründüğü kadariyla anlamı nedir

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

usta yorum için teşekürler resim atmaya çalişacam ama göründüğü kadariyla anlamı nedir

sen deve dedin,

ben timsah dedim,

çalkaya yılana benzetti,

cantar ustam da kaplumbaga derse?

yani bak anladınmı? demekki resimlerin,,, oradaki oluşumu net anlatmaya yetmiyor. bunun boyutu ne kadar? bunu anlatmıyor işaretler tam olarak nerede kalıyor? bunu anlatmıyor, yakınında mezar varmı? alan resimlerin bunu ortaya çıkarmıyor, şimdilik bize anlattığı özel işlenmiş ve murç yemiş bir taş, hayvan figuru oluşmuş bir taş, oymaları iki anlama çeker, benim için sırtı önemli. çevresi de.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kusura bakma ama sen aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun. son resimler sorulan yerleri tarifledi mi? hayır.

anlıyorum gittin resimleri aldın (sence) bende diyorum ki bu resimler ile yorum yapan yanılır (bence)..

gidip tekrar resim alma şansın yoksa, bekle bakalım başka ustalarımız da bakarlar. akıl akıldan üstündür. benim bilmediğim, görmediğim, anlayamadığım bişeyi onlar sana izah ederler, yardımcı olurlar. ya nasip.

Üst Alt