Deve oyma murç izleri | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Deve oyma murç izleri

**seyyah**

Kullanıcı
Cevap: Deve oyma murç izleri

kusura bakma ama sen aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun. son resimler sorulan yerleri tarifledi mi? hayır.

anlıyorum gittin resimleri aldın (sence) bende diyorum ki bu resimler ile yorum yapan yanılır (bence)..

gidip tekrar resim alma şansın yoksa, bekle bakalım başka ustalarımız da bakarlar. akıl akıldan üstündür. benim bilmediğim, görmediğim, anlayamadığım bişeyi onlar sana izah ederler, yardımcı olurlar. ya nasip.
[/QU
usta oraya gitmedim yer uzak ama bende kalan resimleri ekledim yerin güvenliği için insan resim ekleyemiyor çevreyi eklersin başkası uğraşır ama ilaki diyorsanız çevreyide eklerim teşekürler.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

oradaki delik ne is kurban baglama yeri. gerisi hikaya kismi.anlayan anladi kutsal mekandasin dikkatli ol seni. seni cubbeli hoca bile duzeltemez

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kusura bakma ama sen aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun. son resimler sorulan yerleri tarifledi mi? hayır.

anlıyorum gittin resimleri aldın (sence) bende diyorum ki bu resimler ile yorum yapan yanılır (bence)..

gidip tekrar resim alma şansın yoksa, bekle bakalım başka ustalarımız da bakarlar. akıl akıldan üstündür. benim bilmediğim, görmediğim, anlayamadığım bişeyi onlar sana izah ederler, yardımcı olurlar. ya nasip.
[/QU
usta oraya gitmedim yer uzak ama bende kalan resimleri ekledim yerin güvenliği için insan resim ekleyemiyor çevreyi eklersin başkası uğraşır ama ilaki diyorsanız çevreyide eklerim teşekürler.

yakınsan mutlaka git arkadaşım. anlıyorum çekiniyorsun, kaparlar diyorsun, ama çevre resmi olmadan senin bu işaretin ilerlemez. sağı solu önü arkası , hayvanın baktığı noktanın uzak çekmi fotoları, işaretin yakın vede uzak fotosu, hayvanın yakın vede uzak fotosu. vede alanı net tarifleyen resimler olmalı. işte o zaman konuna güzel yorumlar gelebilir. vee birazda bu yer hakkında bilgiler vermelisin, burda hangi uygarlık yaşamış, yakınında başka ne işaretleri buldun. vs.vs. bunlar gibi bilgiler olamzsa olmaz.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

gidip tekrar resim alma şansın yoksa, bekle bakalım başka ustalarımız da bakarlar. akıl akıldan üstündür. benim bilmediğim, görmediğim, anlayamadığım bişeyi onlar sana izah ederler, yardımcı olurlar. ya nasip.[/QU
sevgili kardeşim,hiç korkma.isteyen yeride görsün. ordan bir çöp bile çıkarmak hangi babayiğidin harcı.
ustalarımız,sana yardımcı olmak,konunu aydınlatmak adına haklı olarak çevre resimlerini istiyor değilmi. sen rahat ol,yerine bir şey olursa vebali benim.
burada okadar çok oda varki,tesbit etsen hayret edersin.kayanın önü düşük,olduğu yer ve geriye doğru bir miktar yüksek. oda ve mahzenler için oldukça ideal. üzerindeki oymalara bakılırsa ne dediğim daha iyi anlaşılacaktır.kafanın altında bile oyma mevcut. kişi üstü bir yer. sadece gözün karşılığı çok fazla gelir,başarabilene.görünen ön kısım ve sağ geri meyilli açığına doğru ,önemli yerlerin mevcut.
sağlıcakla kalınız ALLAH a emant olunuz.

ersan

Vip Üye

bu timsahin bakti yeri bir incele bakalim cubuklarlar bosluk veriyor u birde bu kanalin topraklan eklendi yere de bir bak ocarpi yaptim yelerini hepsinede cubuk tut bakalim bosluk veriyorla mi.

Son düzenleme:

**seyyah**

Kullanıcı

bu timsahin bakti yeri bir incele bakalim cubuklarlar bosluk veriyor u birde bu kanalin topraklan eklendi yere de bir bak ocarpi yaptim yelerini hepsinede cubuk tut bakalim bosluk veriyorla mi.
[/QUOTmerhaba ersan usta çizdiğin en altaki çarpının biraz aşağısında boşluk var hedef orasımı dersın . Arkadaşlar yerle ilgili bilgi istemişler kısaca yanında su kanalı geçiyor tam karşıda 300 m dikili kaya vardı hepsını kırmışlar birazı kalmış hemen karşıda tümülüs var 3 km aşağısında eski selçuklulara ait köprü var köprüye giden yol buranın az aşağısında geciyor köprünün yapılış tyarihi 1200 gelecek yorumlara şimdiden teşekürler.(alkış)

ersan

Vip Üye

defince usta o b osluk veren yer oda gibi mi veriyor boslu yasa kanali mi tutuyorsunus 3 k m uzaklikta bir kupru var demisin hic oralkarini yokladiniz mi cu buklarlan .ustam guzel cubuk kulanabiliyorsaniz bi gezinin tumulusun etrafinda bosluk koridoru tutabilirsiniz belkide timsah tumulusun kapisina bakir.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

burası hem derin hemde serin derin olması önemli değil çalışan düşünsün doğru noktayı koymak lazım derinse gpr ile bakmalı çoğu kaya yapısı topraktan daha güvenli çünkü kayada boşluk genelde kolay bulunmaz varsa büyük ihtimal odadır

Sarpedon

Kullanıcı

Oymanın içi çok yanmış. Sevilen özlenen bir yermiş demekki. Oymanın önünden aşağıya doğru basamaklarla inilmesi gerekiyor. Basamaklarda güneşin açısına göre yön verir. Doğu ve batıya inilir. Giriş çok uzağında değil. Çevre resimleri, ve bölge olarak bilgiye ihtiyaç var.
Selamlarımla

Üst Alt