Bu resmi bir dosda gönderdim nedir bu diye,
----- Verdigi cevap şudur, ve hayret ettim böyle bir şeyi neden yaparlar,
1 yaşıma daha girdim.
Bu teknoloji beni Başbakan bile yapar herhalde.
Bu resmi bir dosda gönderdim nedir bu diye,
----- Verdigi cevap şudur, ve hayret ettim böyle bir şeyi neden yaparlar,
Geç kaldın1 yaşıma daha girdim.
Bu teknoloji beni Başbakan bile yapar herhalde.![]()
Güğüm kulpundanSayın ustalarım, @dardanos ustanın uyarısı üzerine fotoğrafı bu açıdan çeken arkadaşa sordum bunun orijinalini göster diye, orijinal foto ekte eklediğim gibi, peki dedim bu resim nasıl bu hale geldi, dedi ki köy gezisi diye durum paylaşmak için fotoğrafları müzikli geçişli slayt haline getirmek için program kullandım, sonradan da videoyu izlerken fotoğraf geçişinde bunları gördüm, durdurdum ve ekran resmi aldım. Yani anlayacağınız ben yanıldım ve sizleri de istemeden yanılttım ustalarım, bunun için sizlerden özür dilerim Vallahi bilerek isteyerek kimsenin dikkatini çekmek vs. gibi niyetim yoktu. O 2 resim haricinde hepsi kendi çekimim. Ustalarım sizde takdir edersiniz ki o fotoğrafa bakınca o kadar figürü ard arda görünce içim ürperdi uykularım kaçtı hiç yansıtmalı olup bizi yanıltacağı aklıma gelmedi.
Öyle deme abi.Geç kaldınbaşbakanlık buhar oldu
![]()

Valla ustam şimdiye kadarki başbakanların performansları pek parlak değilÖyle deme abi.
100-150 sene önce dünyadaki yönetim şekli imparatorluktu.
Milliyetçilik kavramı ve halkın kendi kendisini idare etme HULYASI ile imparatorluklar-padisahliklar yıkılıp ULUS DEVLETLER kurdurdular.
Şimdi bu sistem de tıkandı.
Yeni bir sistemi Büyük Sıfırlama adı altında kurmaya başladılar.
Başbakanlık geri gelebilir.
Bana da bir fırsat düşer herhalde?![]()
Amma para olmadan siyaset olmuyor.
Bu nedenle bana romanın altınları lazım.
100 kilo projelerime
1.000 kilo başbakan olmak için.![]()
Hocam giriş diye yazdığın yerin zemininde (diğer fotoda arkadaşı konumlandırdığımız yerde) değerli sinyali aldık.