Ustam bende tamda bundan bahsediyorum işte. Yakın dönem isinden. Bu kayalardan daha iyi işaret koyulacak, daha uygun baz alınacak bi yer varmı?bu arazide pazar günü inceleme yaparken ilk başta çok umudum yoktu ancak buraya yakın olan bölgenin enbüyük ermeni yerleşimi acaba dememe sebeb olmuştu önce küçük murç izleri arkasından büyük oymalar deve oturak taşı en önemlisi kayaların arasından sızan adeta köpüren oksit buranın öyle boş olmadıgını işçiliğin çok belirgin olmaması ancak dikkatli gözlerden kaçmayan bir sürü detay burada kayaların hava şartlarından çok zarar görmüş olması işaretlere çok zarar vermiş hemen altından geçen derenin şimdiler de kurumuş dere kenarın dan kiliseye çıkan yol buranın aslında boş olmadıgına işaret ancak resimler de belli oldugu gibi işçiliğide oldukca zor olan bir yer kayaların en küçük bir oynamayla yıkılması da cabası ustalardan yorumları bekliyoruz.
güzel kardeşim kayalar durduğu yerde dursun. zaten oda türü yerlere izin vermezler. böyle yerlerde,bu arazide pazar günü inceleme yaparken ilk başta çok umudum yoktu ancak buraya yakın olan bölgenin enbüyük ermeni yerleşimi acaba dememe sebeb olmuştu önce küçük murç izleri arkasından büyük oymalar deve oturak taşı en önemlisi kayaların arasından sızan adeta köpüren oksit buranın öyle boş olmadıgını işçiliğin çok belirgin olmaması ancak dikkatli gözlerden kaçmayan bir sürü detay burada kayaların hava şartlarından çok zarar görmüş olması işaretlere çok zarar vermiş hemen altından geçen derenin şimdiler de kurumuş dere kenarın dan kiliseye çıkan yol buranın aslında boş olmadıgına işaret ancak resimler de belli oldugu gibi işçiliğide oldukca zor olan bir yer kayaların en küçük bir oynamayla yıkılması da cabası ustalardan yorumları bekliyoruz.
Üstadım konuyu özetlemiş ikizceli ustamda noktalamış aslında zeminde mahsen olabilecek noktalar mevcut 2-3 tanesini biz @ankara ustamla beraber gördük aslında ama tesbitde bulunmadık @ikizceli ustam yer bakir bir yer araziden belli kilise ise bulunduğu mevki herhangi bir duvar vs kalmadığı için dikkatli bakıldığında algılanabilir bir nokta ustam yanlızca çubukların konuşabileceği bir bölge @ikizceli ustam @ASİAVCI ustam @karanar ustam sen burda olmadığın için sana birşey kalmıyor burda sen bizi terkedip diyarlara göç ettinbu arazide pazar günü inceleme yaparken ilk başta çok umudum yoktu ancak buraya yakın olan bölgenin enbüyük ermeni yerleşimi acaba dememe sebeb olmuştu önce küçük murç izleri arkasından büyük oymalar deve oturak taşı en önemlisi kayaların arasından sızan adeta köpüren oksit buranın öyle boş olmadıgını işçiliğin çok belirgin olmaması ancak dikkatli gözlerden kaçmayan bir sürü detay burada kayaların hava şartlarından çok zarar görmüş olması işaretlere çok zarar vermiş hemen altından geçen derenin şimdiler de kurumuş dere kenarın dan kiliseye çıkan yol buranın aslında boş olmadıgına işaret ancak resimler de belli oldugu gibi işçiliğide oldukca zor olan bir yer kayaların en küçük bir oynamayla yıkılması da cabası ustalardan yorumları bekliyoruz.
sit alanı değilse ,çevre olumsuz bir yaklaşım vermezse ,benim aradığım bir yer.burayı bir şeyleri görüp ögrenmeye çalışan arkadaşlar için oldukca iyi bir çalışma yeri özellikle üniversiteler için.
yaw kimseyi terketmedim canım ustam. sadece 3,5 saat ötede başka bir mahelleye taşındım. gel deyin koşar gelirim.Üstadım konuyu özetlemiş ikizceli ustamda noktalamış aslında zeminde mahsen olabilecek noktalar mevcut 2-3 tanesini biz @ankara ustamla beraber gördük aslında ama tesbitde bulunmadık @ikizceli ustam yer bakir bir yer araziden belli kilise ise bulunduğu mevki herhangi bir duvar vs kalmadığı için dikkatli bakıldığında algılanabilir bir nokta ustam yanlızca çubukların konuşabileceği bir bölge @ikizceli ustam @ASİAVCI ustam @karanar ustam sen burda olmadığın için sana birşey kalmıyor burda sen bizi terkedip diyarlara göç ettin
üç beş saat de ustam istanbuldan bir tuzlaya çıkabilsen senin işin zoryaw kimseyi terketmedim canım ustam. sadece 3,5 saat ötede başka bir mahelleye taşındım. gel deyin koşar gelirim.