Eyvallah ustam gittigimde dediginiz sekilde cekerim resimlerimHemde harika bir devede. Benim hep söylediğim bir şey vardır Bu tip şeyler kesinlikle sağlam olarak Çok ayakta duracağını zannetmiyorum ben böyle yerlerini ziyaretçisi çok Olur sevgili kardeşim yine de söylemek istiyorum siyahlık da gösterdim bu deve nereye bakıyor baktığı yönde neler var sarı okun olduğu yere bir insan oturabilir mi ya da orası Bir Sunak gibi bir şey mi Baksınlar kırmızı okun olduğu yer çok önemli oraya da bir değerli boşluk testi bakılabilir ve tek resim tek resim biliyorsunuz bir şey ifade etmiyorum Bunun çevresini bu kayayı daha geriden olduğu gibi dört bir taraftan görmemiz gerekiyor ki size daha iyi bilgi verebilirim bu Devenin baktığı yer yön neresidir Doğu mu Güney mi batı mı kuzey mi Çeşmesi kuyusu veya kaynağı arka yönde mi baktığı yönde mi yakınında mı baktığı yön Kayalık mı o kayalıklarda bir mağara var mı daha bir sürü sorulacak şey var fakat Şimdilik bu kadar yeter diyorum
Tm ustam kendinde olma ihtimali varmidirBu açıdan oldukça iyi görünen bir deve. Resmin devamı muhakkak gelmeli. Özellikle birki örtüsünü de görselleyin. Olası müdahalede de cihaz tespiti yapmadan asla hareket edip herhangi bir tahripte veya işlemde bulunmayın sonra emeğinize de umudunuza da yazık olmasın. Selametle![]()
Devenin malı asla kendinde olmaz. Bunu diyen ya dolandırıcıdır ya yalancı. Kendinde sadece cüzi miktarda bir meblağ olur. Ona da hediye denir. Yakınında olur çevresinde olur ama bizzat kendinde olmaz. Bu kendinde olur muhabbeti dolandırıcılara ait bir görüştür.Tm ustam kendinde olma ihtimali varmidir
Yakinda gidecem ozaman etraflıca atıyım resimleriMallı mülklü biracaba nereye bakıyor ki bu deve ? Etrafını görebilirsek bizim de bir kaç fikrimiz olur. Nankörün birisinin böyle bir deve işaretinden para almasına vesile olmuştum.