Deveye benzettim ama... | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Deveye benzettim ama...

enesgulcan

Kullanıcı
Selamün aleyküm Tümülüs ün üstüne çık güney bati dadir girişi toprak katmanının sifirindadadir karpuz dilimi gibi düşün dört de biri ni yasak Kelime video nuzda uzun olan yerin üstünde şekilli taşlar varmıdır sonra bu uzun toprak yigma olan yerin yaklasik 30 cm gibi altinda mıcır taşları varmıdır @Kervan07 ustamın dediği gibi yere benziyor burası Tümülüsden de güzel çubuk ile boşluk bakin değerli testi yapınız teşekkür ediyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim. Uzun olan yer benim çok ilgimi çekti. Gözüme yüzeysel taşlar gözükmedi. Fakat doğal mı yapay mı bilemedim açıkçası. Sizce burası ne olabilir? Böyle bir tümülüs şekli hiç görmedim uzun ve ince olarak.

OKLiT

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Yorumunuz için teşekkür ederim. Uzun olan yer benim çok ilgimi çekti. Gözüme yüzeysel taşlar gözükmedi. Fakat doğal mı yapay mı bilemedim açıkçası. Sizce burası ne olabilir? Böyle bir tümülüs şekli hiç görmedim uzun ve ince olarak.
Tümülüsün bati tarafinda 30 ile 300 metre gibi yaklaşık olarak düzlük veya balık sırtı gibi yer bu kısımlar da mezar çiçeği varmi araştırın teşekkür ediyorum

TRUVA

Admin
Ucuncu resmi baz alarak isretledim. Ok yonu bir ihtimal tahminimce guneybati olabilir. Kayadan cizdigim ok yonune 40m gibi bir ufak tepecik tumsek yer varsa hedef orada. O tarafi incelesin. Soyledigim mesafede tumsegi bulursa belki bir sandik bulabilir;)

hocam bu videoda detaylı video çektim. 4k 30 FPS izlerseniz daha net görüntü elde edebilirsiniz.
Kardes sana isaret ettigim alan sari olan alandir. Duzlukte ve ortadaki ardicmi nedir o agacin cevresinde yakindan inceleme yap. Drone ile degil. Videoda 40. Saniyeden sonra gorunen alandir

Ekli dosyalar

• 20241113_002129.jpg
    20241113_002129.jpg
    181 KB · Görüntüleme: 4
Üst Alt