Maşallah deveye yükü ağır gelmiş çöktüğü yerden kalkamaz yakın çevrede açık bir mağara varmıdır acaba
Üstad, üstüne binmek pek kolay değil idi. Yağmur vardı, çok kaygandı her yer.Güzel betimlenmiş. Üstüne kule yapmışlar resmen.
Üstüne bindiğinde sol çapraz ilerisinde dik kayalik var mı?
Bende de bir at var aynı coğrafik yapıda.
Meraktan soruyorum.
Trakya yarımadasındaki işlere benziyor.
Mahzeni bulmadan olmaz.
Burada da mahzeni bulmak çok zor.
Heryerden boşluk sinyali gelir.
Geriye metal tespiti kalıyor.
Bu alanda da her yerden de sinyal gelir.
Makina öter, gösterir
Çubukçu da minerale yakalanır.
Sizin umudunuzu yitirmenize sebep olan şeyleri duymak isterim.
Doğrusu bende merak ettim konuyu.
Muhteşem bir eser . Niye ümitsizliğe kapıldınız sonunu bende @Kader25 ustam kadar merak ettim
Üstüne binmeniz gerekmiyor elbette.Üstad, üstüne binmek pek kolay değil idi. Yağmur vardı, çok kaygandı her yer.
Oldukça sık bir orman içerisinde.
Üstadım çok sık bir orman çeşitli yemiş ve meyvalar her tarafta.Öncelikle Selamûn Aleykûm. Gerçekten hayran bırakıcı bir nokta ama pes etmeniz yersiz olmuş bana göre. Siz şunu deyin bana yakınınızda yani bu kayaya yakın kuşburnu, böğürtlen ve kara ekşi yaban üzümü varmı. Var ise noktada hâlâ birşeyler var demektir. Yoksa o bitkiler açıldıktan sonra katledilmesi gereken bitkilerdir dibine sönmüş kireç suyu ile tuz suyu dökülür bir daha yeşermemesi için. Selametle.![]()
üstad çok sık yapıda bir Orman içerisinde. Arkasında yapma olduğu düşündüğüm taşlık bir yapı var.Maşallah deveye yükü ağır gelmiş çöktüğü yerden kalkamaz yakın çevrede açık bir mağara varmıdır acaba
Aleyküm Selam Kardasim.Üstadlarım ;
Pes etmek yok lakin, hevesler kırılıyor motivasyon bitiyor, en önemlisi Maddiyat bitiyor.
Birkaç kez gittim öyle üstad böyle uçuyor şöyle kaçıyor dedikleri adamlar. GTr-9 ile yer tespit ediyor bana. Gel de iş yap. E birader başında dur açacam dediğin yeri. Benim işim var. Ya kaç yaşında adamlarız onlarca senedir bir sürü havadis yaşadık. Ben senin elindeki telmaşa cihaz ile iş yaparmıyım. Yanlış anlaşılmasın bakır çubuklada iş yaparım ama o güveni verecek bana, başımda duracak. Gelip 3 mt vurun diyip gidecek adamlar lazım değil bana. Bir kez daha böyle oldu oda ilk gelenin yerinde hiçbirşey yok tam tersi istikamette bi yer buldu ama senaryo aynı.
Bana işin ehli adam lazım idi. O babayiğitte çıkmadı. Sonra ufak yaşlardan itibaren gayrimüslimin elinde yetişmiş. Güven aşılandıktan sonra yıllarca Doğu bölgesi dahil expertizliklerini yapmış. Tüm kilise manastır mahsenlerini girip çıkabilen malzeme alıp veren para alıp veren biri ile tanıştık. Simon'u birebir tanıyor gerisini siz düşünün. Bu arkadaş cihaz falan kullanmıyor. Geldi inceledi kendi kendine konuştu falan.Sonra Devenin hafif sağ istikametine doğru orman içinde yürümeye başladık. 500 * 600 mt. tahmini yürüdük orman içerisindeki kümelenmiş taş yapısını buldu. her taraf ağaç. bu noktada malzemesinin depolandığını söyledi. Makine ile teyidini edin metraj vs girin dedi. son gidişimiz de bu şekilde oldu üstadlar. Çok detay var . Çok yer var belgeli işaretli teyidli. inanın zaman yetmez yaşadıklarımı yazmaya. Zaten hiçbir platformda birşey paylaşmam benim arşiv bendedir. Vaktini bekler. Bu platformda sizden iyi olmasın hayatımda tanıdığım en değerli insanlardan birisi bulunuyor. Ustama selam saygılarımı iletiyorum. O vesile ile paylaşım yaptım. Arşivden birşeyler arar paylaşır istişare ederiz inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Peki incirler günümüz işi mi yoksa çağ incirleri mi? Sen devenin arkası yada önü hizasındaki incirlere bak bakalım arsız incir varmı?Üstadım çok sık bir orman çeşitli yemiş ve meyvalar her tarafta.
Gtr9/10 ve 11 ancak çivi kurşun demir toplarsiniz... Aman aklını başına al kardeşim.... İsmini zikrettigin cihaz elimizden geçti. Ne işe yaradığını ve yaramadığını iyi bilirim...Üstadlarım ;
Pes etmek yok lakin, hevesler kırılıyor motivasyon bitiyor, en önemlisi Maddiyat bitiyor.
Birkaç kez gittim öyle üstad böyle uçuyor şöyle kaçıyor dedikleri adamlar. GTr-9 ile yer tespit ediyor bana. Gel de iş yap. E birader başında dur açacam dediğin yeri. Benim işim var. Ya kaç yaşında adamlarız onlarca senedir bir sürü havadis yaşadık. Ben senin elindeki telmaşa cihaz ile iş yaparmıyım. Yanlış anlaşılmasın bakır çubuklada iş yaparım ama o güveni verecek bana, başımda duracak. Gelip 3 mt vurun diyip gidecek adamlar lazım değil bana. Bir kez daha böyle oldu oda ilk gelenin yerinde hiçbirşey yok tam tersi istikamette bi yer buldu ama senaryo aynı.
Bana işin ehli adam lazım idi. O babayiğitte çıkmadı. Sonra ufak yaşlardan itibaren gayrimüslimin elinde yetişmiş. Güven aşılandıktan sonra yıllarca Doğu bölgesi dahil expertizliklerini yapmış. Tüm kilise manastır mahsenlerini girip çıkabilen malzeme alıp veren para alıp veren biri ile tanıştık. Simon'u birebir tanıyor gerisini siz düşünün. Bu arkadaş cihaz falan kullanmıyor. Geldi inceledi kendi kendine konuştu falan.Sonra Devenin hafif sağ istikametine doğru orman içinde yürümeye başladık. 500 * 600 mt. tahmini yürüdük orman içerisindeki kümelenmiş taş yapısını buldu. her taraf ağaç. bu noktada malzemesinin depolandığını söyledi. Makine ile teyidini edin metraj vs girin dedi. son gidişimiz de bu şekilde oldu üstadlar. Çok detay var . Çok yer var belgeli işaretli teyidli. inanın zaman yetmez yaşadıklarımı yazmaya. Zaten hiçbir platformda birşey paylaşmam benim arşiv bendedir. Vaktini bekler. Bu platformda sizden iyi olmasın hayatımda tanıdığım en değerli insanlardan birisi bulunuyor. Ustama selam saygılarımı iletiyorum. O vesile ile paylaşım yaptım. Arşivden birşeyler arar paylaşır istişare ederiz inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.