Sık ormanlık olduğu için detaylı araştırmak gerekli ustam.Devenin yanında iken bakarak görebileceğin pek bir açı yokÜstüne binmeniz gerekmiyor elbette.
Yön olarak belirtmek istediğim için sormuştum.
Yok demek ki Rast gelsin.
Gelen adamın elinde o cihazı görünce tebessüm ettim kendi kendime, yine boşa masraf yaptık kalktık geldik buralara diye iç geçirdim zaten. Yinede kalp kırmamak için sessiz kaldım.O yüzen gelde iş yap diye yazdım konumda da. Cihazı Bilmezmiyim üstadım bende aldım kullandım. İstanbul / Sefaköyde yerleri. Beni iyi tanırlar. Ama hiçbir başarı sonuç tespit mümkün olmadı cihazları ile. Birçok cihaz ile tecrübem var. Emin olun cihazlar içerisinde işte budur dediğim cihaz çıkmadı. Adamı kaya mezarının üstnde gezdiriyorum. Ucundan açılmış içeride sedirler var. Adama girişi göstermedim. Kaya mezarının üstünde geziyo burda hiçbirşey yok dedi. Dedim boşlukdamı yok, hiçbirşey yok burda dedi. Gel dedim benim 10 adım attık hemen altından açılmış kapıyı girişi gösterdim. Kal geldi bi durakladı. Cihazın bataryaları çok zayıflamış sinyal alamadım dediGtr9/10 ve 11 ancak çivi kurşun demir toplarsiniz... Aman aklını başına al kardeşim.... İsmini zikrettigin cihaz elimizden geçti. Ne işe yaradığını ve yaramadığını iyi bilirim...
Temenni ve Teselli'lerin için müteşekkirim üstadım. İşin rast gide inşallah. Detaylı videoları mevcut elimde, fikir verebilir sizlere. Buranın hikayesinide, burayı yana yana arayan Bursa'dan kalabalık bir ekip, başlarında faal mi emekli mi bilmiyorum bi asker, ellerinde belge yana yakıla burayı arıyolar. Yaklaşıyolar ama, devenin bulunduğu köyde değilde, yan köyde delik deşik heryeri arıyolar, bulamayınca geri dönüyorlar.Peki incirler günümüz işi mi yoksa çağ incirleri mi? Sen devenin arkası yada önü hizasındaki incirlere bak bakalım arsız incir varmı?
Bir de pes etmen konusunda haklı olmana rağmen ben pes etmemenden yanayım. Sen hele bi cihazla yada kendi yönteminle irdele. Dersen ki evet burası el deymemiş o zaman ana işaret duruyor demektir sana açtırırım orayı biizniALLAH. Tamam yöntemim farklıdır marklıdır ama size boşa kürek asla sallatmam. Ne gelmeme ne beni görmene gerek yok zaten. Deve mantığı farklı işler. Noktaları asla birbirinden şaşmaz sadece açı farkı vardır. Tekrar söylüyorum nasib kadere, kader ise duaya dayalıdır. O sebeple pes edip kendinizi nasibinizden uzaklaştırmayın. Birşey küserse servet harcasan gelmez. Birnevi nasibini tepme. Selametle İnş’ALLAH.![]()
Estafirullah. Siz videoyu paylaşın İnş’ALLAH ağır çekim olmuştur. Bi inceleyelim hele ne alemde şu haylaz uykucu deveTemenni ve Teselli'lerin için müteşekkirim üstadım. İşin rast gide inşallah. Detaylı videoları mevcut elimde, fikir verebilir sizlere. Buranın hikayesinide, burayı yana yana arayan Bursa'dan kalabalık bir ekip, başlarında faal mi emekli mi bilmiyorum bi asker, ellerinde belge yana yakıla burayı arıyolar. Yaklaşıyolar ama, devenin bulunduğu köyde değilde, yan köyde delik deşik heryeri arıyolar, bulamayınca geri dönüyorlar.
sizin gibi düşünüyorum Ustam banada Trakya gibi geldi.Trakya yarımadasındaki işlere benziyor.
Mahzeni bulmadan olmaz.
Burada da mahzeni bulmak çok zor.
Heryerden boşluk sinyali gelir.
Geriye metal tespiti kalıyor.
Bu alanda da her yerden de sinyal gelir.
Makina öter, gösterir
Çubukçu da minerale yakalanır.
Sizin umudunuzu yitirmenize sebep olan şeyleri duymak ististerim.
Üstadım kendi yeriniz den kastınız tapulu arazi ise mümkün değil, Büyük ve sığ bir orman içi.Estafirullah. Siz videoyu paylaşın İnş’ALLAH ağır çekim olmuştur. Bi inceleyelim hele ne alemde şu haylaz uykucu deve
Yer sizin kendi yeriniz olaydı çok iyiydi.
Anladım. Ben kimilerinin dağlık alanda 2b arazisi veya bademlik için üretim arazisi oluyor öyle biryerse diye dedim. Zaten genelde hep malın en güzeli insanların gözü önünde çıkarılamayacak zor bir yerde olur.Üstadım kendi yeriniz den kastınız tapulu arazi ise mümkün değil, Büyük ve sığ bir orman içi.
ama yer birebir bende şu anda, Kolay bulunacak gel geç bir yerde değil.
Trakya bölgesinde.