Burası bahsettiğim mağara veya oda. İçerisini çekemedim. Ama sanki bana soyulmuş gibi veya bir oda gibi geldi.Selamünaleyküm arkadaşım,Burayı kontrol eder misin?
Burası bahsettiğim mağara veya oda. İçerisini çekemedim. Ama sanki bana soyulmuş gibi veya bir oda gibi geldi.Selamünaleyküm arkadaşım,Burayı kontrol eder misin?
O mağara yada oda ile işimiz yok.İnanın hiçbir fikrim yok. Hafta sonu içerisini çekip burada paylaşırım. Fakat içeride güzel işcilik var diye düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir peki
Evet haklısınız. Sizlere danışmak istedim. Bu işi bildiğimi savunmuyorum. Ama sizlerin görüşlerine güveniyorum. Böyle bir alanı ne ile incelenmesini tavsiye edersiniz? Yoksa çubuk yeterli olur mu?O mağara yada oda ile işimiz yok.
Anladığım.kadari ile sizin tecrübeniz buraya yetmeyecek.
Çevrenizde guveneceginiz birilerini bulup bu alanı analiz edin.
Çünkü bu 2 alan büyük çaplı işe girer.
Bulmak ve tespit etmek kolay bile olsa iscilikler ağır olur. 5-9 metre derinlikte kolay iş değildir.
Bu nedenle nokta atışı şarttır.
Önce tespit, sonra işlem.
İhtimal ile.iş yapanlar çabuk yaşlanır, cebinde de parası kalmaz.
Birde acaba büyük malzeme olarak değilde bir müjde vs olma ihtimalı var mıdır hocam?O mağara yada oda ile işimiz yok.
Anladığım.kadari ile sizin tecrübeniz buraya yetmeyecek.
Çevrenizde guveneceginiz birilerini bulup bu alanı analiz edin.
Çünkü bu 2 alan büyük çaplı işe girer.
Bulmak ve tespit etmek kolay bile olsa iscilikler ağır olur. 5-9 metre derinlikte kolay iş değildir.
Bu nedenle nokta atışı şarttır.
Önce tespit, sonra işlem.
İhtimal ile.iş yapanlar çabuk yaşlanır, cebinde de parası kalmaz.
Tecrübeli bir çubukçu netleştirebilir zaten bu alanları. Cihazların derinlik kabiliyetleri bu tür alanda yetersiz kalır çoğunlukla.Evet haklısınız. Sizlere danışmak istedim. Bu işi bildiğimi savunmuyorum. Ama sizlerin görüşlerine güveniyorum. Böyle bir alanı ne ile incelenmesini tavsiye edersiniz? Yoksa çubuk yeterli olur mu?
Kasa isaretlerini biliyorsanız herbir kayayı kontrol ediniz. Bilmiyorsanız normal bir dedektor ile kontrol etmekte yarar var.Birde acaba büyük malzeme olarak değilde bir müjde vs olma ihtimalı var mıdır hocam?
Koyunu nerede gördünüz acabatavşan ve birkaç koyun görülüyor koyun varsa çoban olabilirmi guzel