Dikili kayalar | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Dikili kayalar

wolçan30

Kullanıcı
😁😁slm üstadım elimde camera var yalnız ihtimal şans üzerine değilde daha çok kesin bilgi ile hareket etmek istiyorum ondan dolayı siz deger ustadlarin bilgisini fikrini önemsiyorum saygılarımla bana biraz üçleme gibi geldi .köprü falan bana göre buraya uygun degil

UMBRA

Kullanıcı
Bahsettiğiniz üçleme, sistem üçlemesi ise bu görselde öyle bir şey yok. Üç her dönemde her medeniyette önemli ve kutsal olmuştur. Herkesin bildiği baba oğul ve kutsal ruh ya da kutsal bakireler ya da diğer adıyla 3 bakire gibi daha nice üç vardır ve farklı amaçlarla kullanılmış olup burada da bir amaç olabilir ama bildiğimiz ve peşinde olduğumuz aynı üçlemelerden bahsediyorsanız eğer sizin buradaki öyle bir şey değil.

wolçan30

Kullanıcı
Sizlere demek istediğim burası.traslanmismi yoksa bana mı öyle geliyor

Ekli dosyalar

• 1000032523.jpg
    1000032523.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 21

Kader25

Hedef Roma
Admin
ustam gelin kayasını biraz açarmısın. kulağıma yabancı gelmedi.
Gelin Kayasi
Pagandan itibaren olan, Roma da kemale eren bir gömü ve saklama sistemidir.

Senin fotoğrafını attığın pagana ait.

Roma da özel bir harç/horasan harcı ile dökme yapılan, yağmur, rüzgar, kar ve güneşten etkilenmeyen insan, insansı ve hayvan, yada hayvan insan karışık figurde yapılan heybetli, dikkat çekici bir yapısı olan figurle başlar. Ekseriyeti bir yamactadir. Yamacin başlangıcında daha küçük bir figurle başlar.
Ana figür üzerinde girişi veren işaretleme yapılır. Giriş bir kuyu, kuyunun yatay devamında tuzakli bir tünel, tünelin sonunda sagda bir oda solda bir oda.
Soldaki oda ölüm odasıdır, giren zor çıkar. Sağdaki odanın girişindeki kapı da tuzaklidir. Oda da o beldenin beyi/kralı esyasiyla, servetiyle yatmaktadır.

Detay çok.
Bununla alakalı müsait.oldugumda fotoğraf ve.krokilerle zenginlestirecegim bir konu açayım insallah.

Bu sistemde hersey kayanın içindedir.
Herkesin bildiği amma çoğunun görmediği hakiki su tuzakları bu sistemde olur. Özel yapılan havuzdaki su, 2000 senedir buharlasmadan eksilmeden varlığını muhafaza eder.

SiyahBeyaz

Super Moderatör
😁😁slm üstadım elimde camera var yalnız ihtimal şans üzerine değilde daha çok kesin bilgi ile hareket etmek istiyorum ondan dolayı siz deger ustadlarin bilgisini fikrini önemsiyorum saygılarımla bana biraz üçleme gibi geldi .köprü falan bana göre buraya uygun degil
A.s o ihtimal şans dediğin olay kesin bilgi dediğinden daha yüksek olasılık emin ol 😉 Var bir bildiğimiz ki konuşuyoruz...

Kader25

Hedef Roma
Admin
Sizlere demek istediğim burası.traslanmismi yoksa bana mı öyle geliyor
Bazı muridler vardır mursidine bazi sorular sorar amma onun asıl amacı; kendi kafasindakine muhur bastirmaktir. Ummadığı cevabı alınca mevzuyu başka açıdan ele alır. Ancak mürşidi buna alet olmaz.

Temsilde hata olmasin;
Bazi arkadaşlarımızda sitelerde konu acarlar. Birçok yorum yapılır. Lakin konuyu açan kafasındaki cevabı alamadigindan buna muhur basacak bir yorum gelmediğinden diğer yapılan yorumları da çok gaale almaz.

Sizin bu yorumunuz bana bunları hatırlattı. Belki yanılıyorum, amma gönlüme geldiği gibi yazdım.

Dediğinize ben muhur basayim; evet orada traşlama var. Traslama olması neyi ifade ediyor sizce?

Birde verilen tum bilgilere rağmen,
Sizin 3 leme dediğiniz ermenide kemal bulmuş bir sistem. Burası pagan. Daha ermeniye ve sistemine en az 1.000 sene var. Ermenide gömü, sistem, haç ne varsa hepsi çok ayrı zaten. Burada üçlemesi konuşmak abesle iştigal olur.

Burası ahirlar dediğiniz yerde 40 aileye yetecek Sebze ekilmiş. Ahir olan yerde insan da eksik.olmaz. Ahiri yapanlar bölgeye hakimiyet için yaptılarsa zaten kimseye birsey koklatmazlar. Atadan kalma arazi ise; kimseye kolay kolay anlasmazlar. Anlaşırlarsa da işin sonunda yamuk yaparlar ekseriyet böyledir tecrübeyle sabit.

Netice de
Burası olsa olsa bir gelin kayasi gömü sistemi olabilir. Bu sistemde figurun icinde mezar olmaz. Varsa gelinkayasi sistemi degildir.

Yakından fotoğraflar olmadikca da mesele netleşmez.

Kolay gelsin.

Üst Alt