Dikilitaş işareti (yorumlarınızı bekliyorum) | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Dikilitaş işareti (yorumlarınızı bekliyorum)

edriye

Kullanıcı
Cevap: Dikilitaş işareti (yorumlarınızı bekliyorum)

Tekrardan selamlar arkadaşlar. üçgen olarak işaretlenen kayanın sağ tarafındaki oyuk fazla derindi oraya geçemedim ama taş oradan üçgen görünmüyor. normal bi kaya gibi. orada başka bir taş dikkatimi çekti onun resmini ekliyorum. dikkatimi çeken kısmı biraz koyulaştırdım resme bakınca göreceksiniz. Ayrıca bir kaç resim daha var onlarıda eklicem birazdan. Bölge çok kayalık ve aşağısı uçurum o yüzden rahat hareket edilmiyo.

qcz4n.jpg

edriye

Kullanıcı

bu resimde işaret koyan arkadaşın koyduğu en üstteki işaretli kısmın yakın fotosu

qczkl.jpg

edriye

Kullanıcı

dikili taşın dibi

qczpz.jpg

edriye

Kullanıcı

dikili taşa doğru işaret eden yılan kaya

qd091.jpg

edriye

Kullanıcı

dikitaş üzerinde insan yüzü

qd0ft.jpg

KANAS_USTA

Vip Üye

yön yok bir şey yok paşam evet yerin güzel ama kuru bir kaç açıklama ötesi yok
basit bir yer olmadığı aşikar olan bu yerde konunu bu denli basit açamazsın değil mi
inşallah bir dahaki sefer daha itinalı konular açarız
bu dikili taş mağaranın hemen batı yamacında mı kalır. mağaraya hangi yönde ??????

ayrıca yumurta şeklinde delik dedin o deliğin karşısında yığma varmı yahut bir tepecik...vs

yön dahilinde geniş açıklamarla konuna sahip çıkki karlı çıkasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:

star21

Kullanıcı

yön yok bir şey yok paşam evet yerin güzel ama kuru bir kaç açıklama ötesi yok
basit bir yer olmadığı aşikar olan bu yerde konunu bu denli bait açamazsın değil mi
inşallah bir dahaki sefer daha itinalı konular açarız
bu dikili taş mağaranın hemen batı yamacında mı kalır. mağaraya hangi yönde ??????

ayrıca yumurta şeklinde delik dedin o deliğin karşısında yığma varmı yahut bir tepecik...vs

yön dahilinde geniş açıklamarla konuna sahip çıkki karlı çıkasın.

vay allah razı olsun o ağzına kurban...yani bu iki fotoya bile degerli can dostlarım ciddi ciddi yorum yapmış....işte bundan kaybediyooruz..üyelerin suçu yok aslında...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bydark

Kullanıcı

edriye kardesimiz konunu takip etmen cok guzel,anladıgım kadarıyla işi ciddiye alıyorsun,dikilitaş diye bahsettigimiz o taşın keser ve tasar gördugu aşikar,olay kaldı senin o guzel bölgeyi analizlerine,gezeceksin ayrıntıları toplayacaksın,bak arkadaslar ilk yukledigin resimlerde bazı süpheli yerler işaretlediler oraraları gezdinmi? birde ucurum demissin aman dikkat kendinide riske atma tabikide gezecegim derken,Allah kolaylık versin...

İRON

Kullanıcı

yılan kayanın başındaki d oymayı görüyorsun dimi.sen şimdi patika yoluda görmüşsündür.
patika yolun devamını bul.ileride yol yukseğe çıkar.
yolun kenar kısmında d harfine benzer bir olması lazım.ha yok öle bir taş dersen ozaman da tepeyi bul.tepede yok dersen ozamanda dikili taşın bulunduğu bölgeden ayrılma derim.

edriye

Kullanıcı

arkadaşlar doğru söylüyorsunuz, herşey birbirine karıştı. biraz anlaşılabilmesi için grafikle anlatmaya çalıştım. Yeni ipuçları için gözlemlere devam edicem inş.

qh15x.jpg

Üst Alt