diktörtken oyma | Define işaretleri ve anlamları

diktörtken oyma

star50

Kullanıcı

arkadaşın durdugu yerde dikdörtken

dikdörtkenide çevirince kuşa benziyormu önündeki çukur kolay gelsin

star50

Kullanıcı
Cevap: diktörtken oyma

usta 1 ci resmin usten cubukarlan kontrol et bakalkim burde bosluk bulalabilecen mi

slm ersan usta bizde böyle bir cubuk var 2 kişilik arkadaşın vavasının cubuklar böyle yapınca ne anlama geliyordur cubuklar senin bilgin var kolay gelsin

ersan

Vip Üye

ustam ben buyle iki kisilik cubuk hic kulandim yokve nasil bir bir metele nasil bit tepki vedini de bilmiyorum burdan ustalarim buyle cubuk kulananlar sana yartdimici olur.

NOVANDA

Kullanıcı

Sayısını hatırlamadığım kadar dikdörtgen oyma gördüm .Bir okadarda çalıştım. Havaya bakan dikdörtgen oymanın olduğu kayanın mezarı güneyi düşüş yani eğim yada uçurum yapan yerdedir. Ancak kaya kütlesi çok büyük ve güneye doğru devam ediyor dersen yine havaya bakan dikdörtgen oymanın 3 adım güneyinde kaya içerisindedir. Hepsi bu................

star50

Kullanıcı

Sayısını hatırlamadığım kadar dikdörtgen oyma gördüm .Bir okadarda çalıştım. Havaya bakan dikdörtgen oymanın olduğu kayanın mezarı güneyi düşüş yani eğim yada uçurum yapan yerdedir. Ancak kaya kütlesi çok büyük ve güneye doğru devam ediyor dersen yine havaya bakan dikdörtgen oymanın 3 adım güneyinde kaya içerisindedir. Hepsi bu................

Selam usta net gördüğün yer varmı foto da işaretleyebilinmi kolay gelsin

herrfremd

Kullanıcı

novanda kardeş gerekenleri söylemiş kapaklı sanduka mezar olamalı,ana kayaya oymada olabilir üzerindeki kapak kaya doğal şekilde araziye uygun yapılmış olabilir veya üzerinde toprak yığma veya çakıl ile kapatılmıştır..

cantar

Kullanıcı

lYkBvg.jpg

yatan Aslan ın da pek güzel işçiliği çok ama

P35v49.jpg

dizili taşlar çöküntü alana doğru gidiyor

Üst Alt