diktörtken oyma | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

diktörtken oyma

star50

Kullanıcı
slm demirkıran arkadaş savaşçı askerin mezarında dikdörtken oluyormu ben sadece bayan mezarı biliyordum kolay gelsin

star50

Kullanıcı
selam çalkaya ustam cam cubuk nasıl oluyor vede nasıl yapılıyor saygılarımla kolay gelsin

demirkıran

Kullanıcı
slm demirkıran arkadaş savaşçı askerin mezarında dikdörtken oluyormu ben sadece bayan mezarı biliyordum kolay gelsin
star 50 ustam definecilik alemınde diktörtgen anlamı asla değişmez anlamı bayan mezarı :p:p ama bak yanında bir tane aslanda var o aslanın uzerındede savaşçı anlamına gelen işaretler var ozaman bundan yola çıkarsak savaşçı asker dir
selametle ,, :) :)

star50

Kullanıcı
slm peki usta bu savaşçı mezarı Nerede olur gözüne çarpan yerler varmı kolay gelsin

demirkıran

Kullanıcı
slm peki usta bu savaşçı mezarı Nerede olur gözüne çarpan yerler varmı kolay gelsin
valla bu savaşçı asker hakkında pek bilgim yoktur ama çoğu zaman savaşçı askerlerın mezarı kayanın karşısında sağında solunda veya arkasında yığma turu olarak defnedilmiştir tabi her dönemın savaşçı askerını defnetme gelenegi farklıdır sen boşluk tespıtınıde yap muhakkak selametle ..

star50

Kullanıcı
ustalarda tatilden dönmüş bidaha el atarlar konuya herhalde:-D

star50

Kullanıcı
slm burayıda güncelleyelim ikizceli ustam ne diyecek bakalım ugraşılacak yer burası bayagı sapa yer ugraşmayada deger inşallah

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ikizceli ne desin şimdi. ben konuyu önceden görmüştüm. ustalarımızın ifade ettiği gibi,çektiğin alan da düşündüğümüz masumlukta değil.
bir birine yakın bir çok olaylar var.
bu kayanın altına uzanan bir bayan mezar odası var genelde çift olur.

cizdiğim yerler kayanın yapısından dolayı çok netlik sağlamıyor. ya doğal ise. anlaşılmasın diye, doğala uyarlanmış da olabilir.
sağ ok istikametindeki bölümde ,girişe uygun. ama o kısımda bir bulgu varmı göremiyoruz. zaten tereddütüm ondandır.
kesin olan gerçek girişin kayanın alt zeminden,iki yönden biri olduğudur. odalar üste düze doğru uzanır. ya yanyana yada arka arkaya.
bilmeni istediğim bir gerçekte buranında ,mutlak derin ve tünelli olduğudur. sağlıcakla.

Üst Alt