Doğal Mı ? | Define işaretleri ve anlamları

Doğal Mı ?

azim

Kullanıcı
S.a Değerli ustalarım Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. bende bir işaret vardı. ben altını hafiften açtım. işaretli kayaya göre yumuşak ve biraz daha uğraşsak ufalanır. Kayaya yapışmış şekilde idi , sanki bir ağacın kökü nasıl toprağa yayılıyorsa buda taşın altına yayılmış gibi ve sanırım aşağı doğru devam ediyor. Sormak istediğim bu doğalmıdır. Horasan olma ihtimali var mı ? Saygılarımla...

Mirkut

Vip Üye
Aleykumselam ustam.
Kayanin yapisi ev duvarlarini yapmada kullanilan yumusak tastanmi. Benim bildigim biryer vardi ustteki kaya normal serlikte ev yapmaya elveeisli olan kayadandu asagiya dogru inildiginde kayanin koku yumusak tam tunellere uygun bir yapida cikiyordu. Eger cok fazla yormayacaksa sizi birkac metre yan tarafinida acip yapi aynimi diye bakarsaniz sizinde merakiniz giderilmis olur. En onemlisi degerli tesbiti ve bosluk tespiti yaparsaniz daha saglikli olur dusuncesundeyim. Selametle

tuncers

Kullanıcı
üstad uğraştığın yer mezar girişi ise ilk 70 cm e kadar toprak sert olur ondan sonra toprak çok sertleşir ya da çok yumuşar bir de mezar girişlerinde içi taş dolu betona benzeyen ama çekiçle felan kırılarak kazılarak ilerlenen bir toprak tabakası çıkabilir o zaman doğru noktada olduğunu anlayabilirsin eğer kazdığın yerde derinlik tespiti yapmadıysan minimum 3.5 metre kazman gerekir bizim buralarda zemin altı mezarları 3.5 _4 metre de girişi oluyor allah cc. gönlüne göre versin

azim

Kullanıcı
Ustalarım işaret ve altındaki toprak yapısı ama foto kötü.

esrarengiz2828

Kullanıcı
Son attığınız resimdeki oymanin yakınını temizleyin yuvarlak oymada olacaktır veya yanından yine olur yön veren yanından bendede var burada mezar var ustalardan belirtmiş zaten saygı vede sevgilerimle

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt