Teşekkürler ustam Allah razı olsun bakacağım inşaallah gidinceKökü yoğun ve yaygın olan asıldır tekleme sağa sola yatık çıkanlar ise filizlenmedir.
Teşekkürler ustam Allah razı olsun bakacağım inşaallah gidinceKökü yoğun ve yaygın olan asıldır tekleme sağa sola yatık çıkanlar ise filizlenmedir.
Yok açıkta idi toprağın altında değildiToprak altındamıydıtokmağı al elline üstünu altını yanını tokmKla ses varsa yapılacak belirir
![]()
Abi orayı yokladım biraz ayrıca son attığım kapak mi dediğim o kayadan birina aitEn son cizdigim kanalli kaya ve soyledigim alanin detaylarini gormek istiyorum
O zaman kapali hedef nokta orada. Kapami dedigin orada ise. Yuvarlak noktayada makine tut. Hediye olabilirAbi orayı yokladım biraz ayrıca son attığım kapak mi dediğim o kayadan birina ait
Abi o kayanın üzerinde bir dünya işaret çıktıO zaman kapali hedef nokta orada. Kapami dedigin orada ise. Yuvarlak noktayada makine tut. Hediye olabilir
Evet kapak orada , 13 dk lik video atmıştım en son, o video da 12:05-12:15 arasindaki büyük kayalar abi kapağı görürsün dikkat et videonun gidiş yönünndeki ilk kayadaO zaman kapali hedef nokta orada. Kapami dedigin orada ise. Yuvarlak noktayada makine tut. Hediye olabilir